Filtrera med

Pris
79 kr 379 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Streetz

Streetz är ett svenskt märke som erbjuder allt när det kommer till bra ljud, såsom hörlurar och högtalare. Utöver trådade och trådlösa högtalare och hörlurar så säljer Streetz även exempelvis datorväskor och andra tillbehör. Ta en titt på Streetz breda utbud av olika produkter och hitta vad som passar bäst för dig. När du handlar från BilligTeknik så kan du dessutom vara säker på att du alltid från produkter till ett konkurrenskraftigt pris.

Hörlurar från Streetz

Fynda ett par snygga och billiga hörlurar från Streetz hos BilligTeknik. Med hörlurar från Streetz så får du inte bara ett par svenska hörlurar med riktigt hög ljudkvalitet, du får även en stilren design som passar de allra flesta. BilligTeknik erbjuder både in-ear-hörlurar från Streetz liksom trådlösa headset. Dessutom kan du alltid räkna med snabb leverans när du beställer något från BilligTeknik.

Fitnessklocka från Streetz

En av de senaste trenderna är sk fitnessklockor, som kan hjälpa till att hålla koll på en persons aktivitet och träning. Med en fitnessklocka från Streetz kan du se till att få din träning på rätt spår utan att det ska behöva kosta skjortan. Streets fitnessklockor kommer dessutom med utbytbara armband så att du kan matcha ditt armband med din övriga outfit. Få tag i en riktigt billig smartklocka genom att köpa en fitnessklocka från Streetz.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 4 produkter

Streetz Trådlös Bluetooth-hörlur med micStreetz Trådlös Bluetooth-hörlur med mic
  • Priset!
Streetz bluetooth-hörlur med mikrofon så att de även fungerar som headset. Har en kompakt hopfällbar design och hela 22...
- Streetz
- Anslut trådlöst med Bluetooth
- Kompakt hopfällbar design
- 22 timmars batteritid
- Fungerar som headset med mikrofon
Rek: 500 kr
299 krPris
Streetz hörlurar med mikrofon (Svart/Vit/Rosa/Blå)Streetz hörlurar med mikrofon (Svart/Vit/Rosa/Blå)
  • Priset!
Bekvämt vikbart headset perfekt för Zoommöte eller löpturen! Headsetet är praktiskt hopfällbart och tar liten plats när...
- Streetz
- Ett bekvämt headset med slutna kåpor
- Vikbar design
- Headsetfunktion som fungerar med iPhone
- Finns i flera olika färger!
Rek: 250 kr
229 krPris