Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Fritös

Köp en bra fritös online hos oss så att du kan laga pommes frites i ditt kök på nolltid! Se till att kunna laga lika goda pommes frites hemma som du äter på restaurang. Med en fritös så kan du dessutom fritera många andra typer av mat - friterad kyckling, fisk eller rentav banan för den som är sugen på dessert.

Stor fritös

Den enda nackdelen med friterad mat är att man inte kan få nog av det. En viss hjälp kan vara våra riktigt stora fritöser. På så vis kan du tillaga stora satser av friterad mat på en gång - perfekt för den som ska ha en stor middagsbjudning, fest, eller helt enkelt älskar friterat.

Varmluftsfritös

För den som inte vill hålla på och ofta byta olja i sin fritös så är en varmluftsfritös den optimala lösningen. På så vis slipper du slösa frityrolja eller byta olja när du byter mellan olika typer av mat att fritera. Dessutom så är våra varmluftsfritöser snyggt designade, så att de passar bra in i vilket hem som helst.

Billig fritös

Få ett användbart köksredskap till ett lågt pris genom att köpa din fritös inline genom BilligTeknik. Vi har snabba leveranser till våra kunder, och du kan alltid känna dig säker när du handlar från oss genom att vi är certifierade av Trygg e-handel. Ta en titt i vårt breda sortiment och hitta en fritös som passar!


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!