Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Netgear Arlo

Netgear utvecklar och säljer nätverksprodukter. De har främst riktat in sig på privatkonsumenter, men även små- och medelstora företag. Netgear är noterat på Nasdaq-börsen. Deras produkter har blivit oerhört populära bland kunder runt om i världen. Netgear Arlo är ett övervakningssystem för dig som vill ha koll på vad som händer i ditt hem när du inte är hemma. Det kan fungera som ett skydd mot inbrott, för att ha koll på hunden som är hemma själv eller fylla något helt annat behov.

Bekymmersfri övervakning

Netgear Arlo är ett nätverksbaserat övervakningssystem som erbjuder liveströmning till ett flertal enheter. Dessutom har du möjlighet att ta emot push-notiser om något händer. Netgear Arlo är helt trådlösa och tål dessutom att användas utomhus. Netgear Arlo är utrustad med HD-upplösning, den är lätt att montera och är omtyckt av många kunder. Batteritiden ligger på upp till 6 månader. Drifttemperaturen spänner mellan -10 grader och + 50 grader. Det horisontella synfältet ligger på 110 grader. Netgear Arlo har ingen inbyggd mikrofon eller högtalare. Netgear Arlo kan fungera utmärkt som ett komplement till ett vanligt hemlarm. Den passar perfekt för dig som vill ha koll på vad som händer i ditt hem. Fundera gärna på vilka behov du har när det gäller övervakningskameror. Behöver du flera kameror för flera olika rum? Eller är det en viss dörr du vill bevaka? Det finns en rad kameror på marknaden, Netgear Arlo är en av de absolut populäraste. Uppföljare till Netgear Arlo heter Netgear Arlo Pro respektive Netgear Arlo Pro 2. Med någon av dessa kan du exempelvis få ännu bättre bildkvalitet. Några andra exempel på övervakningssystem från Netgear är Arlo Q, Arlo Baby och Arlo Go.

Beställ din nya Netgear Arlo idag

Vi på Billig teknik erbjuder dig snabba leveranser, låga fraktkostnader och högkvalitativa produkter till bra priser. När du beställer från oss kan du vara säker på att din beställning hamnar i trygga händer. Vi har ett flertal betalningsalternativ och vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor. Varmt välkommen att titta igenom vårt utbud av Netgear Arlo, lägg en beställning idag!

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!