Filtrera med

Pris
119 kr 1099 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Datorprogram för PC

Det finns en uppsjö datorprogram för PC, bara några av dem är riktigt användbara och nödvändiga. För att kunna använda din PC behöver du ett operativsystem. Det mest förekommande operativsystemet för PC är Windows 10. Utöver ett operativsystem, bör du investera i ett antivirus program för att skydda din dator från virus. Jobbar du mycket med din dator är även Office paketet ett ovärderligt datorprogram för PC.

Windows 10 operativsystem

Windows 10 operativsystem är idag standard i de flesta datorer. Har du en äldre dator, med en äldre version av Windows är det bra att uppdatera till den senaste versionen av programmet, för att kunna ta del av alla nya funktioner. Både konsumenter och företag var besvikna på Windows 8.1, som var tänkt att optimera Windows till touchscreens. Windows 10 lyckades mycket bättre med den övergången till pekskärm. Windows 10 operativsystem är uppbyggt i ett app-system, likt på mobiler och surfplattor.

Antivirus-program

Bara det bästa antivirus programmet är gott nog för din dator. Ett virusprogram, som det oftast kallas (trots att det är just motsatsen), ser till att din dator står säker mot cyberangrepp och malware. Aldrig förr har vi använt datorn till så mycket transaktioner som nu. Du betalar säkert dina räkningar, bokar biljetter, anmäler dig till olika tjänster med mera, genom datorn. Varje gång du lämnar dina person- eller bankuppgifter riskerar du att de hamnar i fel händer. Med de bästa antivirus programmen kan du förhindra att dina uppgifter hamnar i orätta händer.

Officepaketet

Office paketet är en absolut nödvändighet, oavsett om du är student eller jobbar. Word är standardprogrammet för att skriva allt från uppsatser till viktiga avtal. Excel hjälper dig att hålla koll på siffrorna och Power Point är oumbärligt vid presentationer. Visst kan Open Office fungera ibland men bekvämligheten av att ha det riktiga Office paketet installerat på din dator, motiverar ändå den modesta kostnaden köpet innebär.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 9 produkter