Filtrera med

Pris
39 kr 639 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Ljud

En bra dator behöver ett bra ljudsystem. Vi har bäst-i-test högtalare i alla kategorier – bluetooth-högtalare, headset för mobilen, aktivt brusreducerande högtalare och mycket mer! Här hittar du de bästa högtalarna för dina behov. Våra billiga bluetooth-högtalare är perfekta för dig som vill ta med dig musiken till stranden. Vi har även bekväma headset med bra mikrofon, och bäst i test in-ear hörlurar för dig som vill ha ett par bra ljudisolerande hörlurar.

Hörlurar

Är du på jakt efter ett par billiga hörlurar? I så fall har du kommit till rätt avdelning. Vi har sett till att ta in många olika typer av hörlurar i vårt lager, så att du kan hitta något som passar dig. Vi har alla de mest kända märkena, såsom Beats, AKG, Sennheiser och Jays. Detta innebär att du kan få tag i ett par hörlurar som är av riktigt hög kvalité, med bra bas samt ett rikt ljudspektrum.

Högtalare

Med bra högtalare så kan du förvandla ditt vardagsrum till både en biosalong och konsertarena - du bestämmer! Nu för tiden så har små högtalare på riktigt kunnat börja konkurrera med traditionella högtalare. Storlek är inte längre en förutsättning för bra ljud. Idag så kan små högtalare också ha bra ljud, med djup bas, krispigt ljud och tydliga sångstämmor. Vi har alla de mest populära märkena, såsom Sonos och Harman Kardon.

Gaming-headset

Ett gaming-headset är ett måste för alla gamers som är seriösa när det kommer till sitt spelande. Med ett bra headset kan du höra alla detaljer i dina spel, och kan dessutom hålla kontakten med alla dina vänner över Discord eller Skype. Njut av kristallklart ljud och en kompetent mikrofon!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 55 produkter

Streetz hörlurar med mikrofon i flera färger Svart/Vit/Rosa/BlåStreetz hörlurar med mikrofon i flera färger Svart/Vit/Rosa/Blå
  • Priset!
Bekvämt vikbart headset perfekt för Zoommöte eller löpturen! Headsetet är praktiskt hopfällbart och tar liten plats när...
- Ljud
- Ett bekvämt headset med slutna kåpor
- Vikbar design
- Headsetfunktion som fungerar med iPhone
- Finns i flera olika färger!
Rek: 250 kr
229 krPris