Filtrera med

Pris
79 kr 239 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Nattlampa

En bra nattlampa är en inte bara en snygg detalj hemma utan också en bra hjälp under de mörka timmarna om du behöver röra på dig under natten. Om du ofta vaknar på natten för gå på toa eller har ett barn du måste ta hand om hjälper det mjuka ljuset att komma fram utan problem. Nattlampor är utan tvekan en bra detalj både för vuxna och barn. 

Nattlampa med sensor

Om du har en nattlampa med sensor kan du känna dig mer bekväm och trygg. Något positivt är att ljuset inte kommer störa dig när du sover, men så fort du rör på dig kommer du ha ledljuset du behöver. Så utan att behöva tända i taket och väcka andra kan du på ett smidigt och tyst sätt hitta fram till badrummet eller köket. En annan positiv sak är att den bara lyser när den ska, så du kommer också spara energi.

Nattlampa för barn

För barn är kanske inte lampan bara en praktisk hjälp utan mer en trygghet och en försäkran om att kunna sova gott. Därför kommer våra nattlampor för barn i olika former och med flera olika färger som på ett mjukt sätt kan lysa upp rummet. Med mjuka och lugna färgskiftningar kan barnet sakta slappna av och somna på ett rofyllt sätt. Så när du väljer att köpa en nattlampa till dina barns sovrum kan det ge glädje och god sömn, något som dom verkligen behöver och förtjänar. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 8 produkter

Campinglampa 3-i-1 med hopfällbar design och 4 ljuslägenCampinglampa 3-i-1 med hopfällbar design och 4 ljuslägen
  • -20 kr
Kompakt batteridriven campinglampa i hopfällbar design som kan användas på flera olika sätt och i flera ljuslägen som ger...
- Nattlampa
- Portabel belysning
- Drifttid upp till 60 timmar beroende på använt läge
- För utomhusbruk
- Stänkskyddad enligt IPX4
Rek: 150 kr
99 kr79 krVanligt pris-20 kr offPris