Filtrera med

Pris
229 kr 3999 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Övrigt nätverk

Trots att vi dagligen använder oss av wi-fi och trådlösa nätverk, så kan nätverksdjungeln vara krånglig att navigera sig runt i. Många orkar inte sätta sig in i nätverk nog för att förstå att de flesta problem kan lösas relativt enkelt. Vi har därför sammanställt en användbar avdelning med olika funktionella nätverksprylar, som kan hjälpa alla från den insatte nätverksnörden till tekniska noviser.

Repeater

Med hjälp av en smidig trådlös repeater så kan du enkelt förlänga räckvidden på ditt befintliga nätverk, och eliminera eventuella ”dödzoner” utan täckning. Detta är ett kostnadseffektivt alternativ till att köpa en helt ny router. Varför uppgradera hastigheten på ditt bredband om du ändå inte har fullgod täckning? Passar lika bra på kontoret som den gör i hemmet.

USB-nätverksanslutning

När bärbara datorer blir allt tunnare så försvinner möjligheten för en fysisk ethernet-port i allt högre grad. Detta kan bli problematiskt. Även om trådlösa nätverk används i en absolut majoritet av alla fall så finns det fortfarande de tillfällen då inget slår pålitligheten och hastigheten från en fysisk ethernet-anslutning. Vi erbjuder en mängd ethernet-till-USB-anslutningar (med allt från USB 3.0 till USB Typ-C), vilket innebär att du kommer kunna ansluta till en ethernet-kabel även med riktigt tunna ultrabooks.

Billig nätverksutrustning

Att fixa till sitt hemmanätverk ska inte vara dyrt - det är i alla fall vad vi anser. Det är anledningen till att vi är fast beslutna att erbjuda pålitlig, kompetent nätverksutrustning till riktigt låga priser. Samtidigt så arbetar vi kontinuerligt med att kunna pressa våra priser, och har inte kompromissat med vårt utbud av nätverksprylar. Du kan lita på att produkter från oss inte kommer göra dig besviken.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 13 produkter

Axis övervakningskamera nätverk med 360 grader panorama (beg)Axis övervakningskamera nätverk med 360 grader panorama (beg)
  • Priset!
  • -1 000 kr
  • Nyhet!
Begagnad i bra skick! Letar du efter en fast mini-dome till ett attraktivt pris som ger tydliga 360° panoramavyer utan...
- Övrigt nätverk
- Nätverkskamera för inomhusbruk
- Kupolkamera med 360-graders panorama
- 6 MP (3072x2048) sensor
- Dag- och nattkamera
Nypris: 8 000 kr
4 999 kr3 999 krVanligt pris-1 000 kr offPris