Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Sony Playstation

Sony Playstation är en TV-spelskonsol från teknikjätten Sony. Konsolen introducerades på marknaden första gången i Japan 1994. Konsolen har sedan dess kommit flera nya versioner och har blivit oerhört populär runt om i världen. Från början var Playstation ett samarbete med Nintendo men så småningom valde Sony att gå sin egen väg med konsolen. Titta gärna igenom vårt utbud av Sony Playstation på billigteknik.se och lägg en beställning idag!

En TV-spelskonsol för hela familjen

Dagens Playstation är en supermodern konsol utrustad med en kraftfullt processor som klarar avancerad och krävande grafik. Det gör att du kan spela de grafiskt mest imponerande spelen på en Playstation. Dessutom är utbudet av olika spel enormt. Du hittar allt från FPS till bilspel och plattformsspel. Med Playstation 4 kan du spela helt PS4-exklusiva spel. Du kan även koppla upp dig online och spela spel mot andra, streama filmer på Netflix eller handla i PlayStation Store. Playstation 4 är dessutom VR-redo vilket gör att du kan koppla in ett VR-headsetet och ta del av upplevelser och underhållning i VR. PS4 finns i modeller med 500 GB eller 1 TB lagringsutrymme. De trådlösa handkontrollerna är både snygga och ergonomiska. Dessutom finns möjligheten att streama spel till din Mac, PC eller PlayStation Vita via ditt trådlösa nätverk. På det sättet kan du helt hoppa över TV:n. En annan unik funktion som PS4 erbjuder är det som kallas för PlayLink. Det innebär att du och dina vänner kan använda telefonen eller surfplattan som handkontroll och spela spel tillsammans. Detta är den perfekta spelkonsolen för hela familjen. Välkommen till en hel värld full av underbar underhållning och roliga, spännande och utmanande spel.

Köp Playstation hos Billig teknik

Hos oss på Billig teknik kan du bland annat hittat begagnad hemelektronik. Det gör att du kan göra riktiga fynd, även när det gäller produkter med premiumkvalitet. Vi erbjuder snabba leveranser, låga fraktkostnader och vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor om du undrar något om våra produkter eller om din beställning. Köp Sony Playstation från Billig teknik!

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!