Filtrera med

Pris
25 kr 3999 kr
Skick:
mer... färre
Bildyta
mer... färre
Upplösning
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Begagnade datorskärmar

Här hittar du billiga begagnade skärmar för din stationära dator. Oavsett om du vill ha en LED skärm eller en LCD skärm har vi något för dig i vårt sortiment. Vi har bra datorskärmar från HP, Samsung och Dell till otroligt låga priser. Jämför olika modeller för att hitta den bästa datorskärmen för dina behov. Vi har billiga skarpa datorskärmar för alla behov. Alla skärmar är testade, och med trygg e-handel kan du köpa din datorskärm online utan att känna dig orolig.

Storlek

Den första saken att tänka på när du vill beställa en ny datorskärm är vilken storlek den ska ha. Bildskärmar finns från cirka 22 tum upp till väldigt stora wide-screenskärmar på 35 tum. De vanligaste och absolut mest populära storlekarna är 24 och 27 tum. Båda dessa storlekar är perfekta för de flesta skrivbord och rum och går dessutom utmärkt att ha 2 eller fler på ett större skrivbord. 

Ingångar

En viktig sak att tänka på är att bildskärmen har rätt ingångar så att du kan koppla din laptop eller stationära dator till den. Det finns flera typer av skärmkontakter idag och adaptrar att använda om du skulle inse att du inte har rätt kontakt. USB-C är en av de senare kontakterna som har displayport som överföringsstandard. Displayport har även en egen kontakt i full storlek och mini displayport. HDMI används på väldigt många enheter och är kontakten du behöver för att till exempel koppla in en spelkonsol. 

Uppdateringsfrekvens

Det finns en hel del saker att tänka på när det kommer till att välja bildskärm, men de flesta skärmar på marknaden idag håller bra kvalitét och kommer göra dig nöjd med ditt köp. Några saker att tänka på är dock uppdateringsfrekvens om du vill spela spel. 60hz är standard och kan visa 60 bildrutor per sekund. En skärm med 144hz kan visa 144 bildrutor per sekund och blir därför mycket mer effektiv för spel. Det finns ännu mer än så om du vill satsa på en riktigt avancerad gamingskärm. 

Bildskärmstyp

De två primära typerna av paneler som används i skärmar är IPS och TN. IPS har bättre färgåtergivning och visningsvinklar och är för de flesta användare att rekommendera. Vårt utbud varierar över tid så kom gärna tillbaka regelbundet om du inte hittar vad du söker idag. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 25 produkter