Filtrera med

Pris
449 kr 7199 kr
Skick:
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Begagnad surfplatta

Hos BilligTeknik hittar du ett stort utbud av begagnade surfplattor från både Apple, Samsung, Microsoft och flera andra tillverkare. Eftersom surfplattor för flera olika syften varit populärt i några år finns nu stor möjlighet att köpa en begagnad surfplatta som fyller precis dina behov till ett mycket attraktivt pris. Om du använder din surfplatta för sådant som streaming av film & serier, läsa böcker eller surfa med kan du vara säker på att en begagnad surfplatta har prestanda nog för alla dina behov. 

Begagnad läsplatta

En bra surfplatta är idealisk för att läsa böcker eller tidningar på. Med en bra skärm, smidigt format samt alla appar som finns för iOS och Android kan du både läsa böcker på skärmen och lyssna på ljudböcker. Med bibliotekens appar kan du även låna böcker och ljudböcker direkt i surfplattan. Vi rekommenderar framförallt våra begagnade plattor från Apple och Samsung för att använda som läsplatta. 

Beg surfplatta

Vi strävar efter att alltid ha flera märken och flera generationer av plattor i lager. Om du inte hittar den modell eller generation du letar efter lönar det sig att komma tillbaka då sortimentet varierar över tid. Att köpa en beg surfplatta är ett bra val både för plånboken och för miljön. Hos Billig Teknik säljs alla plattor dessutom med garanti så att du kan känna dig helt trygg med ditt köp. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 39 produkter

iPad (2018) 6th gen 32GB Space Gray (beg)iPad (2018) 6th gen 32GB Space Gray (beg)
  • Priset!
  • -100 kr
A
B
Begagnad med 1 års garanti! iPad 6th generation från 2018 med fantastisk retinaskärm, Touch ID och stöd för senaste iPadOS...
- Surfplattor begagnade
- 9.7" Retinaskärm
- Fyrkärnig Apple A10-processor
- Klarar senaste iPadOS
- 1 års garanti
Nypris: 3 800 kr
2 499 kr2 399 krVanligt pris-100 kr offPris