Filtrera med

Pris
99 kr 249 kr
Skick:
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Tangentbord till surfplattor

Om du använder din surfplatta för att skriva olika dokument eller artiklar är det självklart att du behöver ett bra tangentbord. Vi har därför ett bra urval av tangentbord till Apple och Samsung så att du kan hitta ett bra alternativ för dig och dina behov. 

Välj rätt tangentbord för din surfplatta

I vårt sortiment av tangentbord för olika surfplattor kan du hitta en modell som kommer göra din skrivupplevelse mycket bättre. Det spelar igen roll om du behöver det för arbete, studier eller nöje, vi har rätt tangentbord för dig. För att hitta exakt rätt modell och för att veta att det fungerar bra med din surfplatta, kan du använda vårt enkla filter på hemsidan för att få fram rätt modell. 

Tangentbord till iPad

Om du behöver ett tangentbord till din iPad har vi flera modeller som passar och är kompatibla. Dom är också gjorda på ett sätt som utan tvekan kan förhöja din användarupplevelse när du jobbar på din iPad Pro eller iPad Air. Med en snabb och enkel bluetooth anslutning kan du koppla ihop ditt tangentbord och förvandla din surfplatta till en bra arbetsstation. 

Tangentbord till Samsung

Om du föredrar Samsungs modeller av surfplattor kan du också hitta bra tangentbord för dina behov. Detta kan hjälpa dig att bli mer effektiv när du jobbar och ge dig mer flyt i dina olika uppgifter. Med modeller från bland annat Logitech kan du hitta rätt produkter för dig och enkelt göra ett bra köp online. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter