Filtrera med

Pris
79 kr 179 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Ficklampa LED

Hitta rätt ficklampa för dina behov till bra pris och med rätt ljusstyrka. Vi erbjuder ett bra sortiment online av olika typer av lampor och tillbehör som levereras direkt hem till dig. Vårt utbud av ficklampor och produkter ger dig chansen att köpa rätt och hitta en ficklampa som levererar det du behöver. Det är bra att veta att du har öppet köp på våra produkter i 14 dagar om du ångrar ditt köp. 

Campinglampa

Om du ska ut och campa är det viktigt att du har med dig bra och starka lampor som har ett batteri som håller länge. En campinglampa ger ett bra och mysigt ljusflöde för alla som campar istället för det centrerade och kalla ljus som till exempel en pannlampa kanske ger. Använd den när ni grillar eller sitter i tältet för att spela kort eller läsa en bok. Med bra batteritid och möjlighet att reglera ljusflödet är det en perfekt accessoar till din campingresa.

Liten men kraftfull LED ficklampa 

Man vet aldrig när man verkligen behöver en smidig och liten ficklampa som ger bra belysning. Kanske tappar du något bakom spisen eller så går jordfelsbrytaren hemma, då kommer din ficklampa till perfekt hjälp. Välj alltid en ficklampa med bra lumen (lm) och som är laddningsbar, så kommer den alltid vara till hjälp när du behöver den. Ett bra tips kan också vara att ha flera ficklampor på olika ställen i huset eller i bilen för att ha dom nära till hands när det gäller.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 4 produkter