Filtrera med

Pris
279 kr 999 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Apple

Här hittar du massvis av billiga laddare till Apple. Vi har allt från adaptrar till kablar och du kan hitta både originalladdare samt kompatibla modeller från tredje part. Har din laddare gått sönder? kanske har sladden spruckit eller adaptern slutat fungera. Även om din laddare kanske fortfarande fungerar så bör du byta den om du misstänker att den kan vara skadad.

Billig laddare från Apple

Vi har billiga laddare till dina Apple-produkter. Oavsett om du vill ha bra pris på originalladdare eller söker en billigare variant från en annan tillverkare. Med en extra laddare kan du känna dig säker på att du inte behöver gå utan ström. Din extra laddare kan fungera som reseladdare eller kontorsladdare.

Datorladdare från Apple

Köp en original datorladdare till din Apple MacBook från Billig teknik. Vi har Magsafe- och Magsafe2-kontakter till din MacBook Pro, och MacBook Air. 85W, 60W eller 45W, vi har datorladdare till många tidiga datorer från Apple. Hitta rätt laddare till din MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air här!

Appleladdare USB-C

Här på Billig teknik kan du hitta en laddkabel med USB-C till din MacBook. Använd även USB-C-kabeln till snabb dataöverföring mellan enheter. Tänk på att inte använda skadade eller slitna kablar och adaptrar för din egen säkerhet. Köp istället en billig och ny laddare eller kabel här, det är en billig livförsäkring!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter