Filtrera med

Filter

iPhone 4 & 4S

iPhone 4 och 4S var oerhört populära telefoner för sin tid, och delade exakta ytterdimensioner med varann. Med sin eleganta design - bestående av en rostfri stålantenn som utgjorde telefonens ram mellan en ömtålig glasframsida och glasbaksida - så var iPhone 4 tyvärr den första telefonen som visade hur lätt glaset på mobiltelefoner splittras om de tappas: vilket innebär att varje iPhone 4 och 4S bör användas med någon typ av skal eller fodral.

Skal till iPhone 4 & 4S

iPhone 4 och 4S var de första mobiltelefonerna som gjorde det populärt med ett skyddande skal. Detta var delvis för att skydda telefonerna, delvis på grund av ”Antenna-gate”, vilket berörde iPhone 4 och innebar att telefonen fick bättre täckning om den hade ett skal - och delvis på grund av att det helt enkelt kan vara rätt snyggt med ett skal. Vi erbjuder dessutom skal med stödfunktion, vilket innebär att du enkelt kan ställa telefonen upp i landskapsläge när du tittar på video.

Fodral till iPhone 4 & 4S

Att ha ett smidigt fodral till sin iPhone är inte bara snyggt och skyddande, det kan dessutom vara mycket praktiskt. Vi erbjuder fodral med mjuka inbyggda fickor för kort, vilket innebär att du alltid kan ha kreditkortet, körkortet och gymkortet behändigt nära dig. Samtidigt så ger fodral mycket bättre skydd än ett skal vid det oundvikliga tillfälle då din telefon tappas - köp ett fodral, för både dig och din telefons skull!

Billiga skal till iPhone 4 & 4S

Vi erbjuder inte bara riktiga kvalitetsskal eller fodral, vi erbjuder dessutom dessa till riktigt konkurrensmässiga priser. Eftersom vi är en online-baserad återförsäljare så kan vi pressa priserna mer än våra konkurrenter, och lägger inte heller på samma tilltagna marginaler som fysiska återförsäljare. Du kan också vara helt säker när du handlar från oss, genom att vi är certifierade av Trygg e-handel.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!