Filtrera med

Pris
89 kr 329 kr
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Portabla batterier

Ett portabelt batteri, eller powerbank (power bank), är ett perfekt mobiltillbehör att ha med sig eftersom det låter dig ladda din mobil var du än är! Börjar telefonens batteri ta slut? Koppla in ett externt batteri och ladda telefonen när du går på stan!

Köpa powerbank

Att köpa powerbank kan avsevärt förenkla det egna mobilanvändandet. Att batteritid har blivit så viktigt är inte så konstigt med tanke på hur viktiga smartphones, surfplattor och liknande enheter faktiskt har blivit. Övergången till USB-standarden har gett oss många fördelar, däribland möjligheten att köpa powerbank och på så sätt få en praktisk extern strömkälla. Med dessa behöver man aldrig känna sig orolig när batteriindikatorn dystopiskt börjar understiga fem procent.

Batteribank

En batteribank är lika smart som den är enkel. Själva enheten består av ett inbyggd batteri och en helt vanlig USB-kontakt. När den kopplas till en egna smartphonen, surfplattan eller valfri annan enhet som drivs via USB så tillför den ström. Med en batteribank står man därför aldrig batterilös. De fungerar även som ett välbehövligt komplement när mobiltelefonen börjar bli lite äldre, då kanske inte laddningen håller lika länge som när den var ny.

Portabel laddare

För inte så länge sedan var en portabel laddare mest en teoretisk önskedröm. Men modern batteriteknik och tekniska framsteg har resulterat i förvånansvärda utvecklingar. Hur mycket ström dessa laddare ger beror på hur många mAH som dess inbyggda batteri har. Denna siffra visar hur mycket ström som kan levereras. Eftersom det finns många olika modeller kan en portabel laddare ge så mycket som fyra till sex fullständiga laddningar av en smartphone eller surfplatta.

Externt mobilbatteri

Den största fördelen med ett externt mobilbatteri är att det är enkelt att ta med sig och enkelt att ladda. Batteriet i sig laddas med hjälp av en standardiserad USB-anslutning, och detta gäller även motsatt när man använder dem för att ladda. På så sätt är ett externt mobilbatteri ett perfekt komplement. Särskild om du är mycket på språng, jobbar på distans eller i övrigt inte har regelbunden tillgång till ett vägguttag.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 9 produkter

Powerbank 20 000 mAh, 2x USB-A, 1x USB-C, max 2.1A 10.5W vitPowerbank 20 000 mAh, 2x USB-A, 1x USB-C, max 2.1A 10.5W vit
  • Priset!
Denna powerbank är utrustad med avancerade funktioner för att skydda mot överladdning, överhettning och kortslutning,...
- Portabla batterier
- 1 USB-C samt 2 vanliga USB-portar
- 4x uppladdning
- Ladda powerbanken samtidigt som den laddar dina enheter
- LED indikator för batterinivå
Rek: 350 kr
319 krPris
Powerbank 20 000 mAh, 2x USB-A, 1x USB-C 20W PDPowerbank 20 000 mAh, 2x USB-A, 1x USB-C 20W PD
  • Priset!
Kraftull powerbank utrustad med avancerade funktioner för att skydda mot överladdning, överhettning och kortslutning,...
- Portabla batterier
- 1 USB-C samt 2 vanliga USB-portar
- Kan ladda tre mobiler samtidigt
- Ladda powerbanken samtidigt som den laddar dina enheter
- LED indikator för batterinivå
Rek: 350 kr
299 krPris