Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Asus trådlös router

Med en Trådlös router från Asus har du en av de bästa routrarna på marknaden. Här talar vi om kraftfulla och stora täckningsområden. Asus är kända för sina routrar och de har blivit oerhört populära, inte minst för hemmabruk men även på kontor. Asus routrar är tillverkade med noggrannhet och omsorg och är gjorda för att hålla länge. Så letar du efter en högkvalitativ router till ett bra pris så har du hittat helt rätt.

Snabbt och enkelt att komma igång

Asus levererar ett enkelt och snabbt grafiskt användargränssnitt som är enkelt att använda för att konfigurera routern. Asus erbjuder en unik och effektiv design (ofta med löstagbara antenner) som tillsammans med avancerad teknik förstärker signalen och ökar din kvalitet på den trådlösa anslutningen. Det gör att det går snabbt att komma igång med att använda routern, även för dig som är nybörjare. Med flera av routrarna från Asus har du möjlighet att använda Asus app AiCloud som fungerar förvandlar din router till en personlig molnserver. Det blir ungefär som att ha ett eget, privat Dropbox. Du kan nå och hantera dina filer från vilken enhet som helst, när som helst och var som helst. Asus routrar passar perfekt för trådlös uppspelning av HD-video och onlinespel. Dessutom erbjuder flera av deras routrar samtidig anslutning på både 2,4 GHz-bandet och 5 GHz-bandet.

Köp en trådlös router från Asus

Med hjälp av det grafiska gränssnittet kan du göra alla de inställningar du har behov av. Dessutom kan du övervaka ditt nätverk och kontrollera åtkomsten med hjälp av olika typer av säkerhetstekniker. Om du har behov av fildelning, skrivardelning eller 3G-delningar så klarar de flesta routrar från Asus även detta. Många av routrarna har inbyggda USB-portar. Med en router från Asus får du en premiumprodukt. Men det behöver inte kosta skjortan! Hos Billig teknik hittar du begnade routrar från Asus av högsta kvalitet. Titta gärna igenom vårt utbud och passa på att beställa en ny router idag, det kommer du inte att ångra! Har du några frågor eller funderingar kring våra produkter eller din beställning så hör av dig till vår kundtjänst. Varmt välkommen till oss på Billig teknik.

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!