Filtrera med

Pris
49 kr 559 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Hårddiskar

I princip alla behöver en snabb, stor och gedigen extern hårddisk. Detta är speciellt sant i dagens samhälle, där filstorlekarna blir allt större. En hårddisk garanterar att man kan spara alla sina högupplösta bilder, videofilmer liksom musik och filmer. Samtidigt så är en hårddisk ett säkrare lagringsalternativ än att förlita sig på molntjänster.

Extern hårddisk

Med en extern hårddisk så har du en säker lagringsmöjlighet nära till hands. Samtidigt så kan du lätt överföra stora filer med hjälp av USB-kabel. Vi har imponerande externa hårddiskar som är flera terabyte stora, vilket innebär att du kan ha hela ditt mediabibliotek nära till hands.

Intern hårddisk

En del tror att externa hårddiskar är din enda lagringslösning. Detta är dock inte fallet. En ny intern hårddisk kan snarare ofta vara den bästa lösningen för dig. Byt ut din gamla hårddisk mot en ny, blixtsnabb SSD. Detta kan skänka nytt liv till din gamla dator, utan att vara alltför dyrt. Att byta ut en hårddisk mot en SSD är dessutom enkelt - och vi har alla verktyg du kan tänkas behöva!

Billig hårddisk

Naturligtvis så har vi gjort vårt yttersta för att kunna erbjuda dig gott om alternativ för en billig hårddisk. Detta beror till viss del på att hårddiskar har blivit mer effektiva och billigare, men det beror också på att vi är en internetbaserad återförsäljare. På så vis kan vi hålla lägre marginaler än våra konkurrenter. Du kan dock alltid känna dig säker när du handlar hos oss, genom att vi är certifierade av Trygg e-handel.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 28 produkter