Filtrera med

Pris
19 kr 8299 kr
Bildyta
mer... färre
Upplösning
mer... färre
Tillverkare:
Kategorier:
mer... färre
Skick:
mer... färre
Filter

TV

Inget hem är komplett utan en TV-apparat. Oavsett om det är för sovrummet eller vardagsrummet så har vi gott om olika alternativ för dig som söker en TV. Välj och vraka mellan högupplösta 4K-apparater, eller hitta helt enkelt en TV med riktigt stor skärmyta på över 50-tum. Här så finns det något för alla i TV-väg.

Köp 4K-TV

Den som funderar på att genomföra ett köp av 4K-TV behöver inte leta längre än hit. 4K är den senaste trenden inom TV-apparater, och erbjuder upp till 8 gånger upplösningen i en ”full-HD”-TV. Det är dock inte bara upplösningen man bör se till. Man ska även försöka sig om att den TV man köper har stöd för HDR, High Dynamic Range, och kan stödja bra surround-ljud.

Billig TV

Under de senaste åren har bra TV-apparater blivit billiga, och billiga TV-apparater har blivit bra. På så vis kan du nu få tag i en TV som är riktigt kompetent utan att det ska behöva kosta skjortan. Vi kan hålla dessa låga priser genom att vara en online-baserad återförsäljare som inte behöver ta ut samma överdrivna marginaler som våra konkurrenter med fysiska lokaler. Summa summarum är att du hos Billigteknik kan få tag i en mycket billig TV!

Stort utbud TV-apparater

Vi har inte nöjt oss med att bara samla in bra och billiga alternativ för dig som letar TV. Vi har dessutom ett stort utbud TV-apparater, så att du kan hitta det som passar bäst för just dig. Vi har TV-skärmar från alla de mest kända företagen - såsom Samsung, Hitatchi, LG, Sony och Phillips.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 58 produkter

15 meter HDMI-kabel 1.4 med stöd för 4K 3D15 meter HDMI-kabel 1.4 med stöd för 4K 3D
  • Priset!
Högkvalitativ guldpläterad HDMI-kabel 1.4 med stöd för 4K (30Hz), 3D, ARC och Ethernet. Finns i längder från 0,5...
- TV & hemmabio
- Högkvalitativ och guldpläterad
- Klarar 4K i 30 Hz
- Längd från 0,5 till 15 m
- Perfekt till dator eller TV
Rek: 200 kr
49 krPris