Filtrera med

Pris
69 kr 1199 kr
Kategorier:
mer... färre
Passar till
mer... färre
Färg
mer... färre
Material
mer... färre
Axelrem
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Datorväskor

Vi har datorväskor i flera modeller och storlekar. Hos oss hittar du traditionella datorväskor, datorryggsäckar och dator sleeves. Våra produkter passar till allt från minidatorer till större laptops. Se till att skydda din dyrbara dator från stötar och smällar, samt vädrets makter. En bra väska erbjuder även utrymme för att organisera dina papper, sladdar och andra tillhörigheter. Att använda en särskild väska för din dator är även bättre för ergonomin. De flesta kan bäras antingen över axeln eller i handen, alternativt på ryggen, om det är en datorryggsäck. Vi har allt från exklusiva datorväskor av bra märken till billigare väskor av hög kvalitet.

Snygga datorväskor

Snygga datorväskor kan vara svåra att hitta. Utbudet på marknaden har exploderat, allt eftersom den bärbara datorn har blivit ett nödvändigt arbetsverktyg för de flesta. En laptop har en viss tyngd, vilket gör den olämplig i klassiska väskor. Gör din vardag lättare genom att titta igenom utbudet av snygga datorväskor hos oss. Vi lovar att du kommer att hitta något som passar just dina behov.

Billiga datorväskor

Billiga datorväskor behöver faktiskt inte vara sämre. Många märken tar betalt för att de sätter dit sin logotyp och gör några ändringar i designen. Oftast kan de klassiska och enkla vara minst lika fina som några mer exklusiva och designade. Låt inte priset stå i vägen för att skydda din dator. Hos oss hittar du billiga datorväskor som är både snygga och praktiska.

Datorväskor dam och herr

Vi har både datorväskor dam och herr. Många kvinnor envisas med att stuva ner en tung laptop i sin vanliga handväska. Traditionella handväskor är inte gjorda för den tyngden som en bärbar dator har. Dessutom ligger laptopen ganska oskyddad, även om man valt att använda en sleeve. Män å andra sidan har sällan en handväska att lägga ner sin bärbara dator i, därför blir datorväskor herr extra viktiga. Det skiljer ingenting i designen mellan datorväskor för dam och herr, de är alla unisex. Dessutom är tycke och smak som känt, väldigt individuellt. Oavsett vad du söker har vi garanterat något för dig!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 37 produkter