Filtrera med

Pris
9 kr 219 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Elkablar

Behöver du en ny elkabel till en dator eller datorskärm? Eller kanske en ny strömkabel till en datorladdare? Då har du kommit rätt! På denna sidan har vi elkablar och ljusslingor som kan användas till lite allt möjligt.

Strömkabel till stationär dator

Är du på jakt efter en strömkabel till en stationär dator? Då har du hittat helt rätt. I denna avdelningen har vi många olika typer av strömkablar, så att du kan hitta en som passar just dig och dina behov. Vi har strömkablar till både bärbara och stationära datorer i denna avdelningen, och alla är naturligtvis billiga.

Billig elkabel

För den som är ute efter en elkabel så är det naturligtvis viktigt att hitta en billig elkabel. Det ska inte behöva vara dyrt att köpa bra och gedigna elkablar. Då vi på BilligTeknik är en online-baserad återförsäljare så kan vi hålla lägre priser än våra konkurrenter, som håller höga marginaler för att bekosta sina fysiska lokaler.

Smart kabelgömma

Skaffa en riktigt smart kabelgömma! Bli av med alla fula kablar och sladdar genom att samla de i en kabelgömma. Med en kabelgömma från oss på BilligTeknik så kan du dessutom känna dig trygg med att en har inbyggt brandskydd. Dessutom är alla våra leveranser riktigt snabba!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 27 produkter