Filtrera med

Pris
39 kr 4299 kr
Skick:
mer... färre
Bildyta
mer... färre
Upplösning
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Billig datorskärm

Här hittar du billiga skärmar för din stationära dator, eller en extern skärm för din laptop. Oavsett om du vill ha en LED-skärm eller en LCD-skärm har vi något för dig. Vi har bra datorskärmar från HP, Samsung och Dell till otroligt låga priser. Jämför olika modeller för att hitta den bästa datorskärmen för just dina behov. Vi har billiga skarpa datorskärmar för alla behov, och vi säljer dessutom funktionstestade begagnade skärmar för dig som vill ha en billig och bra skärm.

Billig bildskärm

Det ska inte behöva kosta skjortan att köpa en bra bildskärm. Detta är anledningen till att vi har sammanställt många olika alternativ för billiga bildskärmar. Samtidigt så har vi sett till att välja ut de allra bästa bildskärmarna. Du kan därför välja och vraka mellan bildskärmar med låg latens och full HD-upplösning.

Gaming-bildskärm

Vi har sett till att fylla vårt utbud av bildskärmar med många olika gaming-bildskärmar. En gaming-bildskärm behöver vissa särskilda karaktärsdrag. Ett av dessa är exempelvis snabb uppdateringsfrekvens, vilket är varför vi har många olika skärmar med exempelvis 144 Hz och låg responstid. Vi har också högupplösta gaming-bildskärmar med LED, så att du inte missar en enda detalj.

Datorskärm

En av de senaste trenderna bland bildskärmar är välvda bildskärmar. Detta innebär att ditt innehåll kan omringa dig i djup, snarare än att bara vara en platt skärm framför dig. En välvd bildskärm är perfekt för gaming, då du har ditt innehåll på båda sidorna om dig. Samtidigt kommer välvda bildskärmar med ett avlångt bildformat, vilket innebär att du ofta får en större skärmyta att njuta av ditt innehåll på.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 59 produkter

Dell S2721DS 27" QHD 2K (2560 x 1440) IPS-skärm ergonomisk fot, Pivot & högtalareDell S2721DS 27" QHD 2K (2560 x 1440) IPS-skärm ergonomisk fot, Pivot & högtalare
 • Priset!
Dell S2721DS 27" är en ergonomisk IPS-skärm med utmärkt bild, klara färger och mycket bra betraktningsvinkel. Med...
- Datorskärm/Bildskärm
- 2x HDMI, 1x DisplayPort
- Högupplöst 2560 x 1440
- 27-tums skärm
- IPS-panel
Rek: 4 300 kr
3 599 krPris
LG 29WP60G-B 29" ultrabred LED-skärm med IPS-panel med USB-C (ej hubb)LG 29WP60G-B 29" ultrabred LED-skärm med IPS-panel med USB-C (ej hubb)
  Ultrabred högupplöst 29-tums skärm från Lenovo som ger dig mer skärmyta på sidorna och bra bild med den knivskarpa...
  - Datorskärm/Bildskärm
  - 29-tums ultrabred skärm
  - 2560 x 1080 upplösning
  - HDMI & DisplayPort-anslutning
  - Eller visa bilden genom USB-C
  Rek: 3 000 kr
  2 599 krPris