Filtrera med

Pris
19 kr 4290 kr
Bildyta
mer... färre
Upplösning
mer... färre
Tillverkare:
Kategorier:
mer... färre
Skick:
mer... färre
Filter

Billig datorskärm

Här hittar du billiga skärmar för din stationära dator, eller en extern skärm för din laptop. Oavsett om du vill ha en LED-skärm eller en LCD-skärm har vi något för dig. Vi har bra datorskärmar från HP, Samsung och Dell till otroligt låga priser. Jämför olika modeller för att hitta den bästa datorskärmen för just dina behov. Vi har billiga skarpa datorskärmar för alla behov, och vi säljer dessutom funktionstestade begagnade skärmar för dig som vill ha en billig och bra skärm.

Billig bildskärm

Det ska inte behöva kosta skjortan att köpa en bra bildskärm. Detta är anledningen till att vi har sammanställt många olika alternativ för billiga bildskärmar. Samtidigt så har vi sett till att välja ut de allra bästa bildskärmarna. Du kan därför välja och vraka mellan bildskärmar med låg latens och full HD-upplösning.

Gaming-bildskärm

Vi har sett till att fylla vårt utbud av bildskärmar med många olika gaming-bildskärmar. En gaming-bildskärm behöver vissa särskilda karaktärsdrag. Ett av dessa är exempelvis snabb uppdateringsfrekvens, vilket är varför vi har många olika skärmar med exempelvis 144 Hz och låg responstid. Vi har också högupplösta gaming-bildskärmar med LED, så att du inte missar en enda detalj.

Datorskärm

En av de senaste trenderna bland bildskärmar är välvda bildskärmar. Detta innebär att ditt innehåll kan omringa dig i djup, snarare än att bara vara en platt skärm framför dig. En välvd bildskärm är perfekt för gaming, då du har ditt innehåll på båda sidorna om dig. Samtidigt kommer välvda bildskärmar med ett avlångt bildformat, vilket innebär att du ofta får en större skärmyta att njuta av ditt innehåll på.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 41 produkter

LED-förstoringsglasLED-förstoringsglas
 • Priset!
LED-förstoringsglas som drivs av AAA-batterier så att du kan se även de minsta detaljerna i tidningar, på hantverk och...
- Datorskärm/Bildskärm
Rek: 150 kr
69 krPris
Samsung F24T452 24-tums IPS-skärmSamsung F24T452 24-tums IPS-skärm
  Roterbar 24-tums IPS-skärm med bra bild och finesser som AMD FreeSync och en inbyggd 2-portars USB-hubb. Kan anslutas...
  - Datorskärm/Bildskärm
  - 24-tums skärm
  - Stöd för Full HD (1920 x 1080)
  - IPS-panel
  - 2x HDMI och 1x DisplayPort
  Rek: 2 600 kr
  2 299 krPris
  AOC 27" LED-skärm med IPS-panelAOC 27" LED-skärm med IPS-panel
   Full HD-upplöst 27-tums bildskärm med verklighetstrogna färger och en IPS-panel med bra betraktningsvinkel och 75 Hz...
   - Datorskärm/Bildskärm
   - 27-tums skärm
   - Full HD-upplösning (1920 x 1080)
   - HDMI & VGA-anslutning
   - IPS-panel
   Rek: 2 200 kr
   1 999 krPris