Filtrera med

Filter

Universalfodral

Det kan ibland vara krångligt att hålla koll på alla olika specifikationer, och förstå exakt vilken telefonmodell det är man själv äger - speciellt när de små skillnaderna mellan modellerna kan vara svåra att urskilja. Då kan det vara smidigt att skaffa sig ett universalfodral, som passar många olika modeller!

Billiga universalfodral

Vi kan erbjuda ett riktigt kostnadseffektivt alternativ för den som är ute efter ett universalfodral. Vårt universalfodral passar alla mindre mobiler, exempelvis i storleksklassen iPhone SE/5S/5/4S/4 - vilket innebär att du inte behöver oroa dig över exakt vilken modell det är du har.

Skyddande universalfodral

Vårt universalfodral är inte bara snyggt och riktigt billigt - det erbjuder dessutom riktigt bra skydd för ett så tunt fodral, är mjukt och skönt på utsidan, och har utöver detta dessutom en kortficka - vilket innebär att du aldrig kommer behöva glömma plånboken hemma igen!

Snygga universalfodral

Med våra billiga universalfodral så får du ett stilrent fodral i snyggt matt beige, med en mjuk utsida som påminner om mocka, gott om plats för många olika telefonmodeller, och som är utrustad med ett praktiskt magnetlås för att smidigt få upp telefonen ur fodralet.

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!