Filtrera med

Pris
59 kr 319 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Utomhusbelysning

Utomhusbelysning är självklart en viktig del av hemmet och den kan användas vid många olika tillfällen. Det är något som höjer säkerheten och också skapar en mysig stämning när solen gått ner. Utebelysning kan användas för att lysa upp ditt hem eller en uteplats, men den kan också vara till hjälp när du behöver extra belysning när du jobbar utomhus i trädgården när det blivit mörkt. Här kan du hitta olika typer av ute belysning som kan vara till hjälp för att lysa upp ordentligt eller skapa en mysig stämning runt utomhusbordet. 

LED utomhusbelysning

Utomhusbelysning med LED är ett perfekt val för dig som är miljömedveten. LED har en lång livslängd och är därför kostnadseffektiv och bra för miljön. LED-lampor ger en stark och klar belysning och är därför perfekta att använda vid många olika tillfällen som något dekorativt eller som något rent funktionellt. Hos oss kan du hitta bra portabla strålkastare, enkel punktbelysning eller en mysig bordsbelysning. All belysning är LED och ger därför en bra ljusupplevelse utan att använda mycket energi.  

Portabel utomhusbelysning

Att ha portabel utomhusbelysning är en bra och smidig lösning för en flexibel ljussättning. Med denna typen av belysning kan du ha bra ljus vid en trädgårdsfest, en campingresa eller kanske för att behöva ett skarpt extra ljus när det är nödvändigt. Dessa lampor är enkla att flytta och installera, dom är också batteridrivna eller ibland solcellsdrivna.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 4 produkter

Campinglampa 3-i-1 med hopfällbar design och 4 ljuslägenCampinglampa 3-i-1 med hopfällbar design och 4 ljuslägen
  • -20 kr
Kompakt batteridriven campinglampa i hopfällbar design som kan användas på flera olika sätt och i flera ljuslägen som ger...
- Utomhusbelysning
- Portabel belysning
- Drifttid upp till 60 timmar beroende på använt läge
- För utomhusbruk
- Stänkskyddad enligt IPX4
Rek: 150 kr
99 kr79 krVanligt pris-20 kr offPris