Filtrera med

Pris
29 kr 149 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Strömkabel dator

En strömkabel dator är nödvändig för att din stationära eller bärbara dator ska få ström. Utan ström blir det svårt att använda datorn. Hos oss finner du en strömkabel för att ansluta din dator, laptop, skrivare eller skärm till elnätet. Vi har kablar som passar för samtliga varumärken och modeller. Köp en billig strömkabel dator och anslut din enhet till elnätet.
Utan ström – inget batteri. Utan batteri kan du inte jobba eller studera, du kan inte surfa på sociala medier eller betala dina räkningar. Låt inte en trasig strömkabel dator stå i vägen för dina göromål online, skaffa en ny strömkabel eller en extraladdare redan idag!

Strömkabel till skärm

Letar du efter strömkabel till skärm? En universal strömkabel passar de flesta stationära datorer, skärmar och skrivare. Ofta är ingången i skärmen av standardformat, vilket gör att en standardkabel fungerar alldeles utmärkt, oavsett märke och modell på skärmen. Strömkabel till skärm är en absolut nödvändighet, köp din elkabel av oss till ett förmånligt pris.

Strömkabel till skrivare

Har din strömkabel till skrivaren gått sönder eller kommit bort? Vi har elkablar som passar de flesta skrivare. Se till att du har en fungerande strömkabel till skrivare så att du kan skriva ut dina viktiga dokument utan problem.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 23 produkter

USB-C USB 3.2 gen 2 laddkabel PD 100WUSB-C USB 3.2 gen 2 laddkabel PD 100W
  Mycket kraftfull USB-C-kabel som klarar både att ladda datorer och andra enheter med upp till 100 Watts effekt och har...
  - Strömkabel dator
  - USB-C till USB-C
  - Klarar 100 W laddning
  - Överföring i 20 Gbit/s
  - Med stöd för Power Delivery (PD)
  Rek: 200 kr
  119 krPris