Filtrera med

Pris
25 kr 1599 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Filter

Köksmaskiner

Kaffebryggare, våffeljärn, brödrost, stavmixer och mikrovågsugn – i vårt breda sortiment hittar du den billigaste köksutrustningen för ditt kök. Vi har billiga köksredskap som passar alla behov. Du kan även jämföra våra produkter för att t.ex. hitta den bästa elvispen eller den bästa brödrosten för ditt kök. Snygga elvispar, chokladsmältare, snabba äggkokare och praktiska smörgåsgrillar – hos oss hittar du allt!

Bra brödrost

Inget hem är komplett utan en riktigt bra brödrost. Se till att välja en brödrost som passar just dina behov. Du kan välja en brödrost med just den design du föredrar, liksom storleken på den utifrån dina behov. Är det bara du som rostar på morgonen eller brukar det ofta bli kö till rosten?

Våffeljärn

Få lite lyx i vardagen med ett billigt och bra våffeljärn. Vi har våffeljärn från alla de största tillverkarna, såsom exempelvis Centurion, Wilfa, Åviken eller Andersson. På så vis kan du få frasiga våfflor på morgonen, till mellanmål eller efterrätt - det finns inget tillfälle där våfflor inte passar!

Brett utbud köksmaskiner

I denna avdelningen så kan du ta del av vårt stora utbud av köksmaskiner. Vi har allt som du kan tänka dig behöva i köket. Detta inkluderar exempelvis stavmixrar, kaffebryggare, elvaspar, brödrostar, mikrovågsungar, paninigrill och mycket mycket mer. Ta en titt i vårt breda utbud och fyll på kökshyllorna redan idag!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 63 produkter

Mekanisk VispMekanisk Visp
 • Priset!
En visp som gör det enklare när du vispar för hand. Istället för att vispa fram och tillbaka stänger och öppnar du handen...
- Köksmaskiner
- Mekanisk handvisp
- Vispa på ett smartare sätt
- Ett handtryck snurrar vispen ett halvt varv
- Färg: gul
Rek: 80 kr
39 krPris
Emerio Belgiskt VåffeljärnEmerio Belgiskt Våffeljärn
  Våffeljärn för underbara belgiska våfflor, som gör två våfflor åt gången och har non-stick-beläggning för smidig...
  - Köksmaskiner
  - Gör klassiska belgiska våfflor
  - Lagar 2 våfflor åt gången
  - 800 Watts effekt
  - Non-stick-beläggning
  Rek: 400 kr
  359 krPris