Filtrera med

Pris
13 kr 1599 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Filter

Köksmaskiner

Kaffebryggare, våffeljärn, brödrost, stavmixer och mikrovågsugn – i vårt breda sortiment hittar du den billigaste köksutrustningen för ditt kök. Vi har billiga köksredskap som passar alla behov. Du kan även jämföra våra produkter för att t.ex. hitta den bästa elvispen eller den bästa brödrosten för ditt kök. Snygga elvispar, chokladsmältare, snabba äggkokare och praktiska smörgåsgrillar – hos oss hittar du allt!

Bra brödrost

Inget hem är komplett utan en riktigt bra brödrost. Se till att välja en brödrost som passar just dina behov. Du kan välja en brödrost med just den design du föredrar, liksom storleken på den utifrån dina behov. Är det bara du som rostar på morgonen eller brukar det ofta bli kö till rosten?

Våffeljärn

Få lite lyx i vardagen med ett billigt och bra våffeljärn. Vi har våffeljärn från alla de största tillverkarna, såsom exempelvis Centurion, Wilfa, Åviken eller Andersson. På så vis kan du få frasiga våfflor på morgonen, till mellanmål eller efterrätt - det finns inget tillfälle där våfflor inte passar!

Brett utbud köksmaskiner

I denna avdelningen så kan du ta del av vårt stora utbud av köksmaskiner. Vi har allt som du kan tänka dig behöva i köket. Detta inkluderar exempelvis stavmixrar, kaffebryggare, elvaspar, brödrostar, mikrovågsungar, paninigrill och mycket mycket mer. Ta en titt i vårt breda utbud och fyll på kökshyllorna redan idag!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 61 produkter

Mekanisk VispMekanisk Visp
  • På rea!
En visp som gör det enklare när du vispar för hand. Istället för att vispa fram och tillbaka stänger och öppnar du handen...
- Köksmaskiner
- Mekanisk handvisp
- Vispa på ett smartare sätt
- Ett handtryck snurrar vispen ett halvt varv
- Färg: gul
Rek: 80 kr
39 krPris
Champion BrödrostChampion Brödrost
  • På rea!
Snygg brödrost i rostfritt stål, med plats för två skivor bröd och stöd för upptining och återuppvärmning.
- Köksmaskiner
- Brödrost för två skivor
- Stöd för upptining
- Tillverkad i rostfritt stål
- Med highrise-funktion
Rek: 400 kr
249 krPris