Filtrera med

Pris
2499 kr 2499 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

MacBook Air

MacBook Air är den dator som Apples grundare Steve Jobs ofta sa ”räddade journalistyrket”. MacBook Air är framförallt känd för sin oerhörda portabilitet, och för att den klarar av att leverera gott om prestanda i ett litet format. Med åren så har dessutom MacBook Air blivit ett mycket prisvärt alternativ, och en inkörsport för den som vill testa MacOS. Perfekt för studenter eller för den som ofta är på resande fot!

Billig MacBook Air

Denna laptop är det billigaste alternativet om man ska ha en Apple-dator. Med en billig MacBook Air så kan du ta del av allt som MacOS har att erbjuda, såsom en användarvänlig design och ett snabbt operativsystem, speciella appar som bara finns till Macs, och mycket mycket mer. MacBook Air har inte den mest högupplösta skärmen på marknaden och inte heller de biffigaste komponenterna - med det är en mycket kapabel bärbar dator som ger dig oerhörd kraft i ett litet paket.

Snabb MacBook Air

Trots att MacBook Air inte är en helt ny dator så har Apple kontinuerligt uppdaterat denna med bättre specifikationer. Det innebär att du idag kan få en mycket snabb MacBook Air, trots att du kan få den till en förhållandevis låg prislapp. MacBook Air har, sin tunna och lätta design till trots, mycket god batteritid. MacOS är dessutom ett snabbt och lättdrivet operativsystem, vilket innebär att datorn känns rask och kvick även utan de allra senaste komponenterna!