Filtrera med

Pris
229 kr 449 kr
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Over-ear-hörlurar

Over-ear-hörlurar är den vanligaste typen av hörlurar för de som värdesätter kvalité, bra ljud och förutsätter riktig skärpa i det den lyssnar på. Då over-ear, eller on-ear-hörlurar (som namnet antyder), bärs över själva öronen så är de dessutom mer skonsamma mot hörselgången än in-ear-hörlurar, och är dessutom mer effektiva när det kommer till brusreducering.

Trådlösa over-ear-hörlurar

I dagens samhälle så förlorar många moderna mobiltelefoner den sk ”AUX”-porten, och på så vis möjligheten att ansluta till hörlurar över 3.5 mm-jack. Allt eftersom trenden går mot trådlösa hörlurar så har alla stora tillverkare av hörlurar börjat erbjuda trådlösa alternativ, med gott om batteritid och riktigt bra ljud. Med andra ord så finns det inte längre någon anledning att ha en sladd som trasslar in sig i hörlurarna.

Billiga on-ear-hörlurar

Vi har sammanställt ett omfattande sortiment over-ear-hörlurar, och kan på så vis erbjuda alla typer av hörlurar från riktigt prisvärda sådana till marknadens absoluta värstingar. Vi försöker dessutom ständigt uppdatera och bredda vårt utbud, liksom pressa våra priser ytterligare.

Bra on-ear-hörlurar

On-ear-hörlurar är kända för sin goda kvalité, och naturligtvis så har vi valt ut riktigt kompetenta on-ear-alternativ. Vi erbjuder hörlurar med sk dual-mode ANC (Active Noise Canceling), rikt och dynamiskt ljud (där flera av våra hörlurar är utrustade med dynamiska, högkvalitativa silkesmembran som skapar ett akustiskt system), liksom kontrollknappar som fungerar både med iOS- och Android-enheter.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter

Streetz hörlurar med mikrofon i flera färger Svart/Vit/Rosa/BlåStreetz hörlurar med mikrofon i flera färger Svart/Vit/Rosa/Blå
  • Priset!
Bekvämt vikbart headset perfekt för Zoommöte eller löpturen! Headsetet är praktiskt hopfällbart och tar liten plats när...
- Over-ear
- Ett bekvämt headset med slutna kåpor
- Vikbar design
- Headsetfunktion som fungerar med iPhone
- Finns i flera olika färger!
Rek: 250 kr
229 krPris