Filtrera med

Pris
99 kr 499 kr
Tillverkare:
Anslutningstyp
mer... färre
Frekvensomfång
mer... färre
Filter

Over-ear-hörlurar

Over-ear-hörlurar är den vanligaste typen av hörlurar för de som värdesätter kvalité, bra ljud och förutsätter riktig skärpa i det den lyssnar på. Då over-ear, eller on-ear-hörlurar (som namnet antyder), bärs över själva öronen så är de dessutom mer skonsamma mot hörselgången än in-ear-hörlurar, och är dessutom mer effektiva när det kommer till brusreducering.

Trådlösa over-ear-hörlurar

I dagens samhälle så förlorar många moderna mobiltelefoner den sk ”AUX”-porten, och på så vis möjligheten att ansluta till hörlurar över 3.5 mm-jack. Allt eftersom trenden går mot trådlösa hörlurar så har alla stora tillverkare av hörlurar börjat erbjuda trådlösa alternativ, med gott om batteritid och riktigt bra ljud. Med andra ord så finns det inte längre någon anledning att ha en sladd som trasslar in sig i hörlurarna.

Billiga on-ear-hörlurar

Vi har sammanställt ett omfattande sortiment over-ear-hörlurar, och kan på så vis erbjuda alla typer av hörlurar från riktigt prisvärda sådana till marknadens absoluta värstingar. Vi försöker dessutom ständigt uppdatera och bredda vårt utbud, liksom pressa våra priser ytterligare.

Bra on-ear-hörlurar

On-ear-hörlurar är kända för sin goda kvalité, och naturligtvis så har vi valt ut riktigt kompetenta on-ear-alternativ. Vi erbjuder hörlurar med sk dual-mode ANC (Active Noise Canceling), rikt och dynamiskt ljud (där flera av våra hörlurar är utrustade med dynamiska, högkvalitativa silkesmembran som skapar ett akustiskt system), liksom kontrollknappar som fungerar både med iOS- och Android-enheter.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 9 produkter

KitSound Mössa med inbyggda hörlurar
  • På rea!
  SUPER KAMPANJ! Håll dig varm om öronen när du lyssnar på musik med denna snygga mössa från KitSound som har inbyggda...
  - Värmande mössa med inbyggda hörlurar
  - Lyssna på musik i mössan
  - Ansluts med 3,5 milllimeters ljudkabel
  - Kompatibel med de flesta telefoner
  Rek: 350 kr
  99 krPris
  Streetz hörlurar med mikrofonStreetz hörlurar med mikrofon
   • På rea!
   Bekvämt vikbart headset perfekt för Zoommöte eller löpturen! Headsetet är praktiskt hopfällbart och tar liten plats när...
   - Ett bekvämt headset med slutna kåpor
   - Vikbart
   - Headsetfunktion som fungerar med iPhone
   - Finns i flera olika färger!
   Rek: 250 kr
   229 krPris