Filtrera med

Pris
99 kr 579 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Gamingtangentbord

En seriös gamer behöver naturligtvis ett tangentbord som håller måttet. Detta är varför vi har sammanställt gott om olika typer av gamingtangentbord. Vi har tangentbord från alla de bästa tillverkarna, i många olika typer av utföranden. Välj och vraka mellan gaming-tangentbord med LED-belysning och mekaniska tangentbord.

Gamingtangentbord med LED

Det finns inget som säger ”gamingtangentbord” mer än riktigt schysst bakgrundsbelysning med LED. Lys upp i mörkret så att du själv snabbt kan hitta rätt knappar oavsett hur ljust och mörkt det är. Du kan även ändra färgen på tangentbordet för att matcha dina andra accessoarer.

Billigt gaming-tangentbord

Vi har sett till att samla många olika gamingtangentbord som inte bara är riktigt bra - utan även alternativ så att du kan få tag i ett billigt gamingtangentbord. Spara pengar när du införskaffar dig ett nytt gamingtangentbord. Du kan även alltid räkna med att du får snabba leveranser när du handlar från Billig teknik.

Mekaniskt gamingtangentbord

Alla de som är insatta i tangentbord vet att man inte kan få något bättre än ett mekaniskt tangentbord. Med ett mekaniskt gamingtangentbord så kan man både skriva och komma åt sina kortkommandon snabbare än med ett vanligt tangentbord. Unna dig själv ett mekaniskt tangentbord!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 20 produkter

Deltaco gaming-tangentbordDeltaco gaming-tangentbord
  • Priset!
Mycket prisvärt bakgrundsbelyst gaming-tangentbord med anti-ghosting och 125 Hz polling rate.
- Gamingtangentbord
- Gaming-färg som bakgrundsbelysning
- Flera LED-inställningar
- Membranbrytare
- 19 key anti-ghosting
Rek: 350 kr
299 krPris