Filtrera med

Pris
9 kr 1499 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Datakabel och adapter

En datakabel och en adapter är något som är oerhört smidigt och förenklar datoranvändandet avsevärt. Dessa datortillbehör har helt enkelt blivit i det närmaste omöjliga att klara sig utan. Oavsett om man vill koppla in ljud, bild eller något helt annat måste man ha både rätt datakabel och rätt adapter. Ännu viktigare blir det när man har flera olika enheter men vill bibehålla kompatibilitet mellan dem.

Skärmkabel och skärmadapter

Samma gäller skärmkabel och skärmadapter. I dagsläget är det nog vanligare än någonsin tidigare att koppla ihop sin dator, laptop eller surfplatta med en skärm eller en TV. Men ofta stöter man på bekymret att en viss enhets befintliga port inte är kompatibel med vad man nu ville koppla ihop den med, vilket är allt annat än roligt. Se till att ha rätt skärmkabel och skärmadapter så slipper du bli stående utan fungerande enhetskoppling.

Ljudkabel och nätverkskabel

Att ha bra ljudkabel och nätverkskabel är nog extra viktigt i en tid då högupplöst ljud och bild strömmas till både höger och vänster. Och har man en fiberanslutning eller annan höghastighetsanslutning hemma, vill man sällan att hastigheten ska påverkas på grund av att man har fel nätverkskabel eller förlitar sig helt på trådlösa lösningar. Samma sak gäller en ljudkabel. Har man väl lagt märke till skillnaden mellan bra och dåligt ljud, är det svårt att inte skaffa den bästa kabeln för ljud.

USB-kabel och USB-hubb

Att ha kompatibel USB-kabel och behändig USB-hubb är närmast ett måste. Nu för tiden är det nästan omöjligt att tänka sig att vara utan USB. Även om trådlösa produkter blir allt vanligare så är det svårt, av både hastighetsmässiga som praktiska skäl, att tänka sig vara helt utan USB-kabel och USB-hubb. Kanske kommer framtiden göra oss helt oberoende av kablar. Men tills dess så gör du bäst i att alltid ha rätt tillbehör tillgängliga.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 239 produkter