Filtrera med

Pris
29 kr 1199 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Skärmkabel och skärmadapter

Har du någonsin lagt märke till en skärmkabel eller en skärmadapter? Du är nog inte den enda. Och alla som har använt en skärm eller en TV kan räcka upp handen! I en tid då det blir allt mer vanligt att koppla datorer och medieenheter till stora skärmar så är skärmkabel och skärmadapter något oundvikligt.
Ibland tvingas man konfrontera faktumet att den dator eller surfplatta man äger inte är kompatibel med den anslutning som en viss TV eller bildskärm har. Med en skärmadapter löser man enkelt detta problem. Adaptrar har fördelen att de ökar kompatibiliteten mellan befintlig hårdvara. Genom att köpa rätt kablar och adapter kommer du aldrig att behöva bekymra eller oroa dig över att inte kunna koppla ihop din hemelektronik med din TV eller skärm.

Skärmkabel

Fördelen med en skärmkabel är att den ger en väldigt stabil och pålitlig överföring av bild. Särskilt i jämförelse med andra ofta mer opålitliga trådlösa alternativ. Och det är helt klart en nödvändighet i dagens värld av högupplöst video. Genom att välja rätt skärmkabel säkerställer du att din befintliga hårdvara går att koppla ihop, men även så att du i framtiden kan koppla ihop den hårdvara du kommer att köpa. Få saker är mer irriterande än att köpa en ny TV, eller ny dator, och behöva inse att de helt enkelt inte går att använda ihop.

Skärmadapter

En skärmadapter har nog blivit väldigt oumbärlig. På kort tid har det dykt upp väldigt många olika anslutningar på datorer, medieenheter, surfplattor och liknande. Borta är tiden då allt man behövde var VGA. Och inte heller räcker det med att bekanta sig med begreppet HDMI. Turligt nog kan en skärmadapter lösa de flesta bekymmer och användas för att koppla displayport till HDMI, microHDMI till HDMI och allt annat man nu kan behöva.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 74 produkter