Filtrera med

Tillverkare:
Filter

Microsoft Windows

Troligtvis så finns det ingen i dagens samhälle som inte har hört talats om Microsoft Windows. Detta bekanta, lättanvända operativsystem har blivit standarden för datorer, och även om det finns andra alternativ - såsom Apples MacOS eller Linux - så är Windows tveklöst herre på operativsystems-täppan.

Microsoft Windows 10

I vårt sortiment så har vi naturligtvis den senaste versionen av Microsoft Windows, Windows 10. Windows 10 har förbättrat delar av den moderna, stilrena design som gjorde debut i Windows 8, samtidigt som Windows 10 har tagit tillbaka den älskade Start-menyn. Windows 10 kommer också med många kraftfulla, helt nya funktioner - såsom röstassistenten Cortana, möjligheten att nu ha flera separata skrivbord att kunna arbeta på och enkelt byta mellan (kallat ”Task View”), integrerade notiser (”Action Center”), och många fler. Windows 10 erbjuder helt enkelt det bästa av Windows.

Microsoft Windows billigt

Trots att Microsoft Windows ofta betraktas som en dyr produkt att köpa, så är detta en gammal föreställning. Priset har minskat betydligt under det senaste decenniet, samtidigt som Windows har blivit mer kapabelt och kraftfullt. Dessutom så har Windows gått och sagt att Windows 10 kommer bli ”den sista versionen av Windows någonsin”. Detta innebär att ett inköp av Windows 10 innebär att du kommer kunna lita på att det fortsätter komma uppdateringar inom den överskådliga framtiden.

Microsoft Windows-licens

Om man exempelvis har byggt sin egen dator från grunden och vill ha ett pålitligt operativsystem, eller har en Mac-produkt från Apple som man vill kunna köra Microsoft Windows på genom en partition, så kan det vara aktuellt att köpa en Microsoft Windows-licens. Vi erbjuder flera olika Microsoft Windows-licenser, så du kan välja just den som bäst passar dina behov.

Kategorin är just nu tom

...och vi försöker fylla på den så fort som möjligt. Så länge kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd eller se nedan för några utvalda godbitar!