Filtrera med

Pris
399 kr 399 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Router och trådlöst nätverk

En router behövs för att du ska kunna sätta upp ett trådlöst nätverk. Fördelen med trådlösa nätverk är att du kan surfa var du än befinner dig inom räckvidden för routern. Att ha ett trådlöst nätverk hemma har blivit standard. Förbi är tiden då vi satt med uppringda modem, som ständigt hoppade ur. Kommer du ihåg att nätverket brukade brytas när någon ringde på hemtelefonen? Det är knappast något unga idag kan föreställa sig. Numer är ett stabilt trådlöst nätverk en självklarhet tack vare dagens moderna routers.

Wifi router

En Wifi router kan användas för att endera göra ett befintligt nätverk trådlöst, eller helt enkelt dela en internetanslutning mellan flera enheter. Vi erbjuder ett stort utbud av dessa produkter. Hos oss hittar du olika märken och utföranden. I en tid då varje medlem i hushållet ofta har sin egen portabla enhet och dator går det nästan inte att vara utan en wifi router.

TP-link router

En TP-link router är ofta ett väldigt bra val. Företaget har funnits ända sedan 1996 och är i dag en av världens mest pålitliga tillverkare av datorprodukter för såväl hemma- som företagsbruk. Namnet är känt över hela världen och det som brukar komma top of the mind när det gäller routers. Särskild kända är de för sina trådlösa produkter. Att köpa en TP-link router är därför ett säkert kort om man vill ha pålitlig hemelektronik.

D-link router

Ett annat lämpligt val är en D-link router. Som ett av de äldsta företagen i datorbranschen, då det etablerades redan 1986, är det ett av få företag vars namn kommit att bli nära sammanlänkat med datorer och komponenter. Många företag har bittert fått erfara effekterna av att byta bort från ett pålitligt och etablerat märke. En D-link router är i det närmaste garanterad att hålla under så lång tid som den används.