Filtrera med

Pris
9 kr 349 kr
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Fodral och skal

Snygga skal och fodral till din smartphone eller iPhone! Gör din telefon mer personlig med ett fodral till din telefon. Vi har billiga skal med skärmskydd, hårda telefonskal och mjuka telefonfodral som skyddar din telefon. Oavsett om du vill ha ett fodral som skyddar din telefon från repor eller ett snyggt telefonskal har vi garanterat det bästa smartphone fodralet för dina behov. Vi har även billiga bumpers till iPhone 6/6s och och sportarmband till iPhone.

iPhone-fodral och skal

Vi har sett till att sammanställa ett brett urval av de allra populäraste skalen till iPhone. Då vi vet att iPhones är riktigt populära telefoner så har vi skal för alla olika modeller. Detta innebär att du kan få ett snyggt skal eller fodral oavsett om du har en iPhone 5/5S/SE, iPhone 6/6S, iPhone 7/8 eller iPhone X.

Android-fodral

Det finns naturligtvis de som vill ha ett snyggt, stilrent fodral som inte har en iPhone. Oavsett om man har en Samsung-modell eller någon av de många olika andra Android-telefonerna som finns på marknaden så har vi ett skal för dig. Vi har dessutom skal för nästan alla modeller, gamla som nya.

Snygga fodral

I denna avdelningen så har vi billiga, bra och riktigt snygga fodral och skal. På så vis kan du få tag i ett skal med snyggt motiv. Dessutom så kan du köpa ett stilrent, tidlöst skal som är riktigt elegant. Exempelvis ett läderskal eller ett skyddande mockafodral för din telefon finns i vårt lager.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 377 produkter