Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Harman Kardon

Harman Kardon är en anrik tillverkare av ljudutrustning, som var först i välden med att introducera en sk hifi-receiver. Även idag så är dock Harman Kardon i teknologisk framkant, när det kommer till exempelvis trådlösa hörlurar, maffiga ljudsystem, högtalare och mycket mer. När man handlar från Harman Kardon så kan man känna sig säker på att man får tag i produkter av riktigt god kvalitet. Välj och vraka bland alla de Harman Kardon-produkter vi har i vårt breda sortiment!

Harman Kardon Onyx

För dig som vill spela riktigt bra musik enkelt och smidigt ur en snygg högtalare så är Harman Kardon Onyx rätt alternativ. Inte bara så ger denna dig många timmars musikuppspelning, den stödjer även Bluetooth. Detta innebär att du kan spela upp musik direkt från mobilen, utan att behöva krångla med sladdar eller adaptrar. Harman Kardon Onyx är dock inte bara känd för sin fantastiska ljudkvalitet - högtalaren är minst lika känd för sin snygga och stilrena design. Harman Kardon Onyx använder sig av material av högsta kvalitet och har en ikonisk design.

Harman Kardon Go Play

Harman Kardons Go Play-högtalare är det lite mer portabla alternativet till Harman Kardon Onyx. Go Play ger dig fortfarande riktigt bra ljud, och du kan förvänta dig en gedigen byggkvalitet - framförallt på grund av att det är en Harman Kardon-produkt. Denna finns både i en trådlös och en trådad version, så att du kan välja den som passar bäst för just dig. Köp dina Harman Kardon-högtalare hos Billig teknik för ett bra pris och enkel frakt. Vi kan både ljud och högtalare - ta gärna en titt på vad vi har i vårt sortiment för tillfället!


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!