Filtrera med

Pris
4699 kr 6999 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Dell bärbara datorer

Dell är en av världens mest kända datortillverkare. De erbjuder både stationära datorer, bärbara datorer och tillbehör till datorer. När du köper en produkt från Dell så kan du vara trygg med att du får en produkt med hög kvalitet som är tillverkade med omsorg och kärlek. Titta gärna igenom vårt utbud hos Billig teknik när det gäller bärbara datorer från Dell. Vi erbjuder en rad olika varianter till riktigt bra priser. Så om du har behov av ny, rejäl bärbar dator så är du varmt välkommen med din beställning till oss redan idag!

Bärbara datorer för alla behov från Dell

Vilka behov har du när det gäller en ny, bärbar dator? Ska det användas för krävande och avancerat arbete på kontoret? Då behöver du en dator med mycket RAM-minne och en högpresterande processor. Är det enklare ordbehandlare och surfdator för hemmabruk som du letar efter? Då räcker det förmodligen med en lite billigare bärbar dator, exempelvis en Chromebook med bra batteritid och som nästan inte kräver något underhåll alls. Dell tillverkar bärbara datorer för alla behov och smaker. Om du tycker att utseendet är viktigt när det gäller din bärbara dator så hittar du bärbara datorer i alla möjliga stilar från Dell. Fundera gärna på om du behöver pekskärm eller om du räcker med en vanlig skärm. Dessutom är det bra att fundera igenom hur stor du vill att skärmen ska vara, du hittar allt från 11 tum till 17 tum. Tänk också igenom vilka portar och anslutningsmöjligheter som du har behov. Kanske vill du kunna koppla datorn till en skärm eller någon annan utrustning? Då är det viktigt att den bärbara datorn är utrustade med rätt portar.

Köp en bärbar dator från Dell till ett lågt pris

En bärbar dator från Dell måste inte vara dyr! Hos Billig teknik hittar du bland annat begagnade bärbara datorer från Dell till ett lågt pris. Om du undrar något kring din beställning eller har några frågor om våra produkter så kontaktar du enkelt vår kundtjänst. De svarar gärna på dina frågor. Lägg en beställning till oss på en bärbar dator från Dell redan idag!
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

Dell Latitude 7410 2-in-1 14" Touch i7 (gen 10) 16GB 256GB SSD med 4G & Win 11 Pro (beg)Dell Latitude 7410 2-in-1 14" Touch i7 (gen 10) 16GB 256GB SSD med 4G & Win 11 Pro (beg)
  • Priset!
  • Nyhet!
A
B
Begagnad Dell Latitude 7410 med 1 års garanti! En kraftfull & ultraportabel 14-tums laptop för företagaren eller...
- Dell bärbara datorer
- 14" Full HD-pekskärm som är vändbar 360 grader
- Intel Core i5-processor (10th gen)
- Fyrkärnig processor
- 16 GB DDR4-minne
Nypris: 18 000 kr
6 999 krPris