Filtrera med

Pris
21999 kr 21999 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Dell Precision

Dell Precision är en familj med bärbara datorer som finns i ett antal olika serier. I över 20 år har Dell Precision funnits och levererat snabba och lättanvända bärbara datorer. Många ser Dell Precision som det bästa varumärket när det gäller workstation-datorer. Dell Precision används av såväl animatörer som ingenjörer. De nya, lättare och mindre Dell Precision-workstations har premiumdesign, snabbt minne och är mycket kraftfulla. Bläddra gärna igenom vårt utbud av Dell Precision och lägg en beställning redan idag!

Dell Precision för dina behov

Titta gärna närmare på Dell Precision 5530 och 5530 2-i-1. Det är världens minsta mobila workstations. Med Dell Precision har du en dator som hjälper dig att komma i mål med ditt projekt, oavsett vad det rör sig om. Vill du ligga i framkant ska du bekanta dig med Dell Precision 7730 och 7530 som har kallats världens mest kraftfulla mobila workstation-datorer med 17- eller 15-tumsskärm. Datorn är redo för VR och är både tunnare och lättare än sina föregångare. En fördel med Dell Precision är att den är kompatibel med operativsystemet Linux, vilket används av bland andra programmerare och utvecklare världen över. Föredrar du Ubuntu (som är en populär distribution av Linux) så finns det även Dell Precision workstation-datorer tillgängliga med det operativsystemet. Dell Precision-datorer är utrustade med de senaste säkerhetslösningarna för din trygghet. Bland annat medföljer kostnadsfria verktyg för snabb installation, antivirus, automatisering och livscykelstöd. Dell Precision är testade med de mest krävande programvarorna inom arkitektur och design. Allt för att Dell ska kunna leverera datorer som lever upp till de kräsna kundernas behov. Fundera gärna igenom om du har några unik behov när det gäller din nya bärbara dator. Kom ihåg att det är dina behov som ska styra vilken modell du väljer.

Köp en Dell Precision till ett lågt pris idag

Titta igenom vårt utbud av Dell Precision och lägg en beställning idag. Vi svarar gärna på dina frågor om du undrar något kring våra produkter eller din beställning. Hos oss på Billig teknik behöver en Dell Precision inte vara särskilt dyr. Vi erbjuder bland annat begagnade Dell Precision vilket gör att du kan få en riktigt snabb och kraftfull dator till ett överkomligt pris. Varmt välkommen till Billig teknik!
Dell Precision 7540 15.6" i9-9980HK 64GB 1TB SSD Quadro RTX 5000 W11P (beg)Dell Precision 7540 15.6" i9-9980HK 64GB 1TB SSD Quadro RTX 5000 W11P (beg)
  • Priset!
A
Begagnad Dell 7540 med 1 års garanti! Detta är en extremt kraftfull 15,6-tums dator som har superb prestanda för både...
- Dell Precision
- 15.6" Full HD IPS-skärm
- Intel Core i9-processor med åtta kärnor
- 64 GB RAM-minne
- 1 TB SSD-hårddisk
Nypris: 42 000 kr
21 999 krPris