Filtrera med

Pris
49 kr 1999 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Dockningsstation till dator

En dockningsstation till dator är bra av massor utav anledningar. De gör inte bara många av datorns portar mer tillgängliga, utan frigör även yta runt omkring datorn. Lediga ytor kan vara väldigt viktigt både för att hålla dina egna stressnivåer nere, men även för att ge datorn fritt luftflöde, för att förhindra överhettning. Därför är en dockningsstation till dator alltid en bra investering.

Dockningsstation laptop

Med en dockningsstation laptop så ökar man snabbt och enkelt ergonomin och anslutningsmöjligheterna. Detta är särskilt viktigt om man arbetar längre stunder framför datorn. Att införskaffa en dockningsstation laptop gynnar på så sätt både en själv och den egna datorn.

HP dockningsstation

En HP dockningsstation är ibland en given sak. Mycket på grund av att HP verkligen särskiljt sig som effektiva arbetsdatorer. Och för en arbetsdator är anslutningsmöjligheter inte sällan allt. Med en HP dockningsstation är du garanterad en praktisk lösning som gynnar dig under en lång tid framöver.

Samsung dockningsstation

Med Samsung dockningsstation gör du din Samsung till en ännu mer kraftfull dator. Oavsett om du använder den för spel, nöje eller arbete. Med en Samsung dockningsstation förbättras inte bara effektivitet utan även användarvänligheten, då datorn oftast höjs en aningen till en mycket mer ergonomisk nivå.

Dell dockningsstation

Precis som för andra märken, är en Dell dockningsstation ett givet tillbehör för den sortens datorer. Dell stoltserar ofta med att, enligt sig själva, vara i princip den enda västerländska datortillverkaren som fortfarande har produktion i sitt ursprungsland. Vilket i detta fall är USA. Till en given arbetsdator är en Dell dockningsstation ett oumbärligt komplement.

Lenovo dockningsstation

En Lenovo dockningsstation passar många modeller och ger flera lättillgängliga anslutningsmöjligheter. Har man problem med att exempelvis ljudporten sitter otympligt till, kan en Lenovo dockningsstation göra datoranvändandet till en mycket enklare historia.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 38 produkter

Lenovo ThinkPad USB-C Dockningsstation med 90W laddare (beg)Lenovo ThinkPad USB-C Dockningsstation med 90W laddare (beg)
 • Priset!
Begagnad med 12 månaders garanti! Lenovo portreplikator/dockningsstation med USB-C-anslutning som fungerar med många...
- Dockningsstation för dator
- Lenovo dockningsstation
- Ansluts via USB-C
- 2x DisplayPort, 1x VGA
- Upp till 4K i 30 Hz med DisplayPort
Nypris: 2 500 kr
1 199 krPris
Dell USB-C universell dockningsstation WD15 med stöd för 2 skärmar (beg)
 • Priset!
Begagnad i bra skick med 12 månaders garanti! Kompakt USB-C-dockningsstation som kan anslutas till alla märken av bärbara...
- Dockningsstation för dator
- Koppla in två skärmar och allt annat du behöver för hemarbete!
- Kompakt design
- Totalt 10 olika anslutningar
Nypris: 2 000 kr
999 krPris
USB-C dockningsstation till USB-C PD 85W-, HDMI- (4K 60Hz), 3xUSB 3.1 samt SD-kortUSB-C dockningsstation till USB-C PD 85W-, HDMI- (4K 60Hz), 3xUSB 3.1 samt SD-kort
  USB-C dockningsstation 7-i-1 för att ansluta från USB-C till USB-C PowerDelivery 85W, 3x USB 3.1, HDMI 4K 60Hz, microSD...
  - Dockningsstation för dator
  - 7 stycken utgångar
  - Power Delivery för snabb laddning
  - Snabbladdning
  - USB-C, USB, HDMI och SD-kort
  Rek: 800 kr
  599 krPris
  Dell USB-C universell dockningsstation WD19S med stöd för 2 skärmar (beg)Dell USB-C universell dockningsstation WD19S med stöd för 2 skärmar (beg)
  • Priset!
  Begagnad i bra skick med 12 månaders garanti! Kompakt USB-C-dockningsstation som kan anslutas till alla märken av bärbara...
  - Dockningsstation för dator
  - Koppla in två skärmar och allt annat du behöver för hemarbete!
  - Universell kompatibilitet med USB-C
  - Totalt 9 olika anslutningar
  Nypris: 2 800 kr
  1 199 krPris