Filtrera med

Pris
149 kr 899 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Bluetooth hörlurar

Bluetooth hörlurar har verkligen förenklat saker och ting. När protokollet Bluetooth lanserades så innebar det ett stort steg inom trådlös teknologi. Vid sidan av USB så är Bluetooth förmodligen det som gjort mest för praktisk och funktionell anslutning av tillbehör till såväl datorer som surfplattor och mobiltelefoner. Vad som gör denna sortens lösningar unika är att de är standardiserade. Det spelar helt enkelt ingen roll vilken sorts enhet man har. Så länge den stödjer Bluetooth så kan man använda samtliga tillbehör. Och i en tid då vi har mer hemelektronik än någonsin tidigare så förenklar trådlösa lösningar som Bluetooth hörlurar verkligen vardagen.

Bluetooth hörlurar in ear

Bluetooth hörlurar in ear är unika i den mån att de är väldigt små och portabla men samtidigt helt trådlösa. Det innebär att man kan ha med sig hörlurarna var som helst utan att behöva bekymra sig om sladdhärvor. Och då räckvidden på Bluetooth är 10 till 240 meter, beroende på version av protokollet, så behöver man knappast oroa sig för att mobiltelefonen ska vara för långt borta för bra mottagning. Med Bluetooth hörlurar in ear har man därmed alltid tillgång till bra och trådlöst ljud.

Bluetooth headset

Bluetooth headset har blivit populära av flera anledningar och i flera sammanhang. Inte minst bland gamers som vill slippa trassliga trådar. Och även bland de som snabbt vill växla mellan olika enheter. Ett Bluetooth headset är därför ett pålitligt val eftersom det ger väldigt hög kompatibilitet och lika så stabil överföring av högkvalitativt ljud.

Köpa trådlösa hörlurar

Att köpa trådlösa hörlurar behöver inte vara mer omständligt än att köpa traditionella hörlurar. Eftersom att de flesta hörlurar nu för tiden finns i såväl trådbundna som trådlösa varianter. Men om man väljer att köpa trådlösa hörlurar bör man se till att den trådlösa tekniken motsvarar de förväntningar man har. Planerar man att använda hörlurarna till ett stort antal olika enheter så är Bluetooth alltid ett bra val.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 28 produkter

Streetz Trådlös Bluetooth-hörlur med micStreetz Trådlös Bluetooth-hörlur med mic
  • Priset!
Streetz bluetooth-hörlur med mikrofon så att de även fungerar som headset. Har en kompakt hopfällbar design och hela 22...
- Bluetooth hörlurar
- Anslut trådlöst med Bluetooth
- Kompakt hopfällbar design
- 22 timmars batteritid
- Fungerar som headset med mikrofon
Rek: 500 kr
299 krPris