Filtrera med

Pris
19 kr 3199 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Smarta resetillbehör

Nu för tiden reser vi svenskar mer än någonsin tidigare, och att ha tillgång till praktiska resetillbehör är ofta mer än bara en bekvämlighet. Även om många säger att världen har krympt i och med att det blivit både billigare och enklare att resa så är det en del saker som förblivit desamma. Man har fortfarande ett eget ansvar att se till att man inte lastar bilen utöver tillåten bagagevikt, eller har med sig mer skrymmande bagage än vad flyg- eller resebolaget tillåter. Att därför ha med sig resetillbehör som underlättar för en själv är något som alltid lönar sig.

Reseadapter USA, England och universell

Även om vi inom EU blivit vana med standardiserade strömuttag så är det, bland annat i USA och England, praktiskt att ha en universell reseadapter som gör att man kan ansluta produkter till olika sorters strömuttag. Det enda man behöver komma ihåg är att dessa adaptrar inte omvandlar ström. Och så länge man ser till att enheten stödjer landets wattmängd är det inga problem. Så om du har kompatibla enheter kan du besvara dig mycket besvär när du tar med dig en universell reseadapter till USA eller England. Med multifunktionella adaptrar säkerställer man även att man aldrig står utan en strömlösning, oavsett vilket land man befinner sig.

Bagagevåg

När man hör ordet bagagevåg kanske man tänker på något otympligt schabrak. Men en modern bagagevåg är tvärt om en väldigt praktisk skapelse som fungerar som ett sorts lyfthandtag som hakas i det man nu vill väga. Med hög tillförlitlighet säkerställer de att man inte tar med sig för mycket bagage på flyget eller stuvar in för tunga saker i bilens bagagelucka. För hur vi än vrider och vänder på det så är det väldigt viktigt att hålla sig inom viktgränserna. Annars kan man försätta såväl körkortet som plånboken i risk.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 87 produkter