Filtrera med

Pris
9 kr 5990 kr
Tillverkare:
Bluetooth
mer... färre
Filter

Hem & hushåll

Här hittar du alla de prylar för ditt hem och hushåll som kan behövas i vardagen. Underlätta ditt dagliga liv med hjälp av olika köksapparater och tekniska tillbehör. Detta innefattar allt från billiga espressomaskiner, moderna dammsugare, effektiva brödrostar eller snabba vattenkokare. Se till att få ett komplett hem, utan att behöva spräcka plånboken.

Modern dammsugare

Med en modern dammsugare med kraftfull dammupptagning kan du hålla rent med minsta möjliga möda. Vi har dessutom dammsugare med hög energieffektivitet och lågt återutsläpp av damm. Samtidigt så har vi valt ut dammsugare till mycket konkurrensmässiga priser. På så vis kan du få en smidig städupplevelse till en billig peng - köp en bra dammsugare redan idag!

Billig brödrost

Ingen frukost är komplett utan ett par perfekt rostade brödskivor. Vi har samlat ihop ett brett utbud av snabba och billiga brödrostar, så att du kan få den frukost du förtjänar. Vi ser till att du kan få tag i en billig brödrost som kan rosta många skivor samtidigt. Dessutom behöver du aldrig mer bränna dig när du tar upp brödet, genom många olika rostar med ”high rise”-funktion.

Snabb vattenkokare

En vattenkokare innebär att du kan koka upp vatten till te eller kaffe på kort tid och energieffektivt. En snabb vattenkokare kommer spara dig gott om tid jämfört med en långsam spisplatta för att koka upp vatten. Detta är perfekt både för ett mindre kök utan spis eller för den som vill snabba upp morgonrutinen. Ta en titt i vårt lager för att hitta en billig, snabb vattenkokare som passar dig.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 367 produkter

Superlim 3 gramSuperlim 3 gram
 • Priset!
Extra starkt superlim, tub med 3 gram, torkar på några sekunder!
- Hem & Hushåll
- Snabbtorkande
- Passar många områden
- Praktisk behållare
- Fungerar på flera typer av material
Rek: 40 kr
9 krPris
Nexa Brandsläckare Vit 2kg 13ANexa Brandsläckare Vit 2kg 13A
  Brandsläckare, pulversläckare om 2 KG anpassad för att släcka alla typer av mindre bränder som kan uppkomma i t ex bil,...
  - Hem & Hushåll
  - Brandsläckare för hemmet
  - Pulversläckare ABC-pulver
  - 2 kg kapacitet
  - Stilren vit design
  Rek: 650 kr
  399 krPris
  Champion smörgåsgrill non-stickChampion smörgåsgrill non-stick
   Smörgåsgrill från Champion med en stor räfflad yta som kan användas för ett lite större bröd, eller så kan man göra två...
   - Hem & Hushåll
   - 22,4 x 12,2 cm räfflad grillyta
   - Non-stick-yta
   - Kan användas för flera olika saker
   - 750 W effekt
   Rek: 400 kr
   329 krPris