Filtrera med

Pris
19 kr 1699 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

USB-C

USB-C, även kallad USB Typ C, är framtidens kontakt som fungerar till nästan allt. Med USB 3.1 Gen 1 och USB 3.1 Gen 2 har USB-C stöd för mycket höga överföringshastigheter, och med en USB-C-kabel med vanlig USB-kontakt i andra änden är USB-C även kompatibel med USB 2.0 och USB 3.0. USB-C kan användas till att föra över bild genom exempelvis en USB-C till VGA-adapter eller en USB-C till DisplayPort-adapter och man kan också föra över data genom ett USB-C-nätverkskort, eller ge sin dator massor med fler anslutningar genom en USB-C-hubb eller en USB-C-dockningsstation till bärbar dator.

USB-C dockningsstation

Moderna datorer, såsom Apples MacBook och MacBook Pro, har endast USB-C som anslutningsport. Trots att detta gör enheterna framtidssäkra så kan det ibland kännas som att framtiden inte riktigt är här ännu. Då är det smidigt med en dockningsstation för USB-C, som ger dig alla dina gamla anslutningsportar direkt genom en och samma USB-C-kabel. Smidigt!

Ethernet till USB-C

För den som är seriös med sin gaming så är det en vedertagen sanning att en fysisk ethernet-anslutning är snabbare än ett trådlöst nätverk. Med en kabel för ethernet till USB-C så kan du se till att få den snabba, fysiska internetanslutningen även om du inte har en USB-port på din dator.

Lång USB-C-kabel

Den som vill ladda sin dator genom USB-C har fördelen att den kan använda samma kabel till sin laptop som till sin Android-telefon. Samtidigt så kan det då vara viktigt att se till att ha en lång USB-C-kabel, så att man kan ladda utan att behöva sitta precis intill eluttaget.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 80 produkter