Filtrera med

Pris
2999 kr 19999 kr
Skick
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Skärmupplösning
mer... färre
Processor
mer... färre
Processorkärnor
mer... färre
Minne
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Grafikkort
mer... färre
Vikt
mer... färre
Mobilt bredband
mer... färre
Bluetooth
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Operativsystem
mer... färre
Filter

Begagnad laptop 15"

Datorer med 15” skärm är en mycket bra kompromiss mellan storlek och prestanda. De är tillräckligt stora för att funka som din enda skärm även om du inte har en extern skärm, något som ibland kan vara svårt med mindre datorer. De har mer plats för kraftfulla komponenter och kylning än de mindre modellerna vilket gör att det verkligen finns möjlighet att hitta en kraftfull laptop med möjlighet att spela spel, redigera video eller andra krävande uppgifter i 15”-kategorin. 15 tum eller 15,6 som det mer exakt är har länge varit den allra populäraste storleken på bärbara datorer. Detta gör att det finns ett stort utbud och många modeller från samtliga märken. Vårt utbud varierar över tid så kolla in regelbundet vad som finns i lager!

Välja begagnad 15 tums laptop

Det finns en hel del saker att tänka på när du ska välja laptop men det viktigaste är att först tänka igenom vad du vill ha datorn till. Om du behöver en kontorsdator för att använda webbläsare och Microsoft Office kommer du behöva en väldigt annorlunda dator jämfört med om du behöver redigera stora videos. Om du gör lättare uppgifter kan du välja vilken modell som helst och vara säker på att få en kompetent arbetsstation. 

Om du behöver en dator för tyngre uppgifter som spel eller videoredigering behöver du titta på modellerna med separat grafikkort. Ta även en extra koll på vikten eftersom det finns 15-tumsdatorer på under 2 kg och över 3kg - något som gör stor skillnad i längden. De senaste åren har formatet på en 15” krympt ordentligt eftersom ramarna runt skärmen på många modeller blivit mycket mindre. Det gör att en 15” laptop idag ryms i ett liknande chassi som en 14” för några år sedan. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 44 produkter