Filtrera med

Pris
59 kr 6299 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Datorservice & -tjänster

Det finns en bred uppsättning av olika datorservice och datortjänster som behövs för att hålla din dator i form. Detta innefattar exempelvis ominstallation av Windows, omformattering av datorer, att rädda hårddiskar och mycket mer. Vi har erfarna tekniker som kan hjälpa dig med allt detta. Om du befinner dig i Lund så har vi dessutom en fysisk butik för dig att komma in i!

Tjänster i butik

Har du problem med virus eller behöva flytta över filer till din nya dator - kom då in i vår butik i Lund! Vi erbjuder dataräddning, felsökning, montering av RAM-minne och rengöring av datorfläkt - liksom mycket mer. En modern dator är en komplicerad produkt, vilket innebär att det kan vara enkelt att visa upp problemen du har med en fysisk inlämning. Tveka inte att kontakta oss för dataservice!

Garantiförlängning

Är du inte nöjd med garantin på din nya dator? Köper du en ny Compaq- eller HP-dator från oss så kan du enkelt välja till en förlängd garanti på ytterligare 12 eller 24 månader. Detta erbjudande är bara giltigt om du utnyttjar det samtidigt som du köper en dator från oss. Med garantiförlängning kan du känna dig trygg om något oväntat skulle inträffa.

Billig service

Med våra många olika, billiga alternativ för service så kan du enkelt underhålla din dator. Detta innebär att du har råd att söka professionell hjälp för de många olika problem som du kan stöta på med din dator. Denna billiga service innefattar allt från att uppdatera Windows till att rädda data på en gammal hårddisk, utöka internminnet på din dator, eller felsökning. Bara ring och prata med oss!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 51 produkter