Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Övrigt

Det kan ibland verka som att det finns ungefär hur många datorprogram som helst till PC, men det finns samtidigt en hel del program som inte riktigt passar in i någon annan kategori. Det är program som dessa vi har sammanställt nedan. Denna avdelningen är främst riktad till de som ligger i teknisk framkant, men kan användas av alla. Vad sägs exempelvis om en ospårbar VPN-tjänst som gör att du kan röra dig helt fritt på internet?

Ospårbar VPN

Med hjälp av den svenska, ospårbara VPN-tjänsten ”Mullvad” kan du ansluta upp till tre olika enheter, och sedan kommer all din internettrafik från dessa enheter vara krypterad. Detta innebär att du kan surfa säkert, även på offentliga wifi-nätverk, och kan undvika hackare eller avlyssning. Samtidigt så ger Mullvad dig möjligheten att själv ange vilket land eller område du befinner dig i. Du kan dessutom vara lugn genom att inga loggar sparas, och genom att din IP-adress ersätts med en av Mullvads adresser.

Installation av OS

Om du behöver installera ett operativsystem, exempelvis vid bygge av en egen dator, så erbjuder vi en tjänst som hjälper till med denna installationen. Arbetet tar mellan 1 - 3 dagar, och du kan antingen få ett OS som du själv tillgodoser installerat (såsom Microsoft Windows eller Apple MacOS), eller få ett OS tillgodosett av installationsfirman (Linux/Ubuntu).

Billiga PC-program

Att få tag på funktionella PC-program är något alla kan behöva, för att realisera sin dators fulla potential. Detta tycker vi också, vilket är varför vi håller en låg prisnivå, och samtidigt ständigt försöker pressa priserna i vårt utbud ytterligare. Genom att vara en online-baserad återförsäljare så kan vi erbjuda olika mjukvaru-program till en mycket konkurrenskraftig prisnivå.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!