Filtrera med

Pris
749 kr 1099 kr
Sidor per minut
mer... färre
Utskriftskvalitet
mer... färre
Tid till första utskrift
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Trådlös skrivare

Trådlösa wi-fi-skrivare som inte behöver någon kabel för att anslutas till har blivit mycket populära under de senaste åren. Detta är delvis eftersom det är lika lätt att skriva ut dokument från sin dator som det är från sin mobiltelefon eller surfplatta, delvis eftersom man inte behöver lämna sin plats för att skriva ut något, och delvis eftersom man inte behöver installera några drivrutiner för att få en kabel att fungera.

Wifi-skrivare

Trådlösa skrivare, nätverksskrivare, wifi-skrivare - kärt barn har många namn. Oavsett vad du kallar dem så har de blivit mycket populära på sistone, och av god anledning. Ingen gillar att behöva trassla med kablar, och traditionella skrivare kan vara svåra nog att förstå sig på ens utan att blanda in kablarna. Lyckligtvis så är dagens trådlösa skrivare mycket enklare att både använda och förstå sig på.

Trådlös laserskrivare

Med en trådlös laserskrivare så får du den långa livslängden och utskriftshastigheten från en laserskrivare, tillsammans med den smidiga användarupplevelsen från en trådlös skrivare. Vi har sammanställt många olika alternativ på trådlösa skrivare, med allt från proffsiga fotoutskriftsmöjligheter till trådlösa laserskrivare som är utrustade med fax. I vårt sortiment finns det något för alla!

Billiga trådlösa skrivare

Trådlösa skrivare har snabbt blivit den nya branschstandarden, och detta har gjort att trådlösa skrivare har blivit billiga. Trots detta så har vi gjort vårt yttersta för att kunna pressa priserna ännu mer, och erbjuda dig så mycket skrivare som möjligt för dina pengar. Vi kan lyckas med detta genom att vara en online-baserad återförsäljare, som inte behöver samma tilltagna marginaler som fysiska återförsäljare.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 5 produkter