Filtrera med

Pris
169 kr 249 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Digital köksvåg

En digital köksvåg underlättar faktiskt matlagningen mer än man kanske kan tänka sig. Det har blivit avsevärt mycket mer vanligt att recept kräver mer noggrann fördelning av ingredienser. Särskilt om man blandar drycker, drinkar eller liknande. Och med en digital köksvåg kan man i de flesta fall växla mellan att mäta i såväl gram och kilogram som i milliliter. Därför blir de snabbt en trogen vän i köket. Se till att få det mesta ur din matlagning och ta dina befintliga recept till en ny nivå. Ta kontroll över kost, diet och förenkla din planering av veckans alla maträtter.

Matvåg

Med en matvåg kan man med all enkelhet få ett bättre perspektiv på sin kosthållning. Om man tränar mycket, eller strävar efter ett hålla en mer eller mindre strikt diet så kan en matvåg vara ett snabbt, enkelt och praktiskt steg mot att nå sina mål. De underlättar inte bara kostplanering utan gör även att man får en bättre känsla för hur mycket man faktiskt äter. Ta kontroll över dig, eller din familjs, kosthållning. Låt inte längre slumpen få styra över hur mycket ni äter.

Hushållsvåg

Den stora fördelen med en hushållsvåg är att den är tillräckligt liten för att vara praktisk, men tillräckligt kraftfull för att väga alla råvaror som man använder. Därför klarar den av de flesta situationer i köket, oavsett hur belastande de kan verka vid första anblick. Den får utan problem plats i en låda eller ett köksskåp och är på så sätt tillgänglig när den behövs som mest.
Med en hushållsvåg så slipper man problemet med att behöva uppskatta mängden råvaror som en given rätt behöver. Få möjligheten att skapa de perfekta rätterna, välbalanserade drinkar och allt annat som kräver minutiös kontroll över mängder och proportioner. De digitala vågarna är även så pass energisnåla att man sällan behöver byta batteri.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter