Filtrera med

Pris
199 kr 12999 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Lenovo

Under de senaste tio åren så har Lenovo gått från att vara en nischtillverkare med generellt låg kvalité till att vara ett vanligt inslag på arbetsplatser runt om i landet. Lenovos datorer erbjuder mycket till ett lågt pris, och finns i många olika intressanta variationer. Dessutom erbjuder Lenovo även surfplattor, stationära datorer liksom diverse tillbehör. Slå till på en Lenovo från BilligTeknik!

Billig dator från Lenovo

Lenovo är ett varumärke som är känt för att erbjuda gott om funktionalitet till ett minimalt pris. En dator från Lenovo är en billig dator från Lenovo. Med en Lenovo-laptop så kan du förändra morgonpendeln till en stund fylld av sprudlande produktivitet. Om du snarare är intresserad av en stationär Lenovo så kan du på så vis få tag i en kompetent gaming-station. Den som slår till på en Lenovo-surfplatta får dessutom en smart platta till ett lågt pris.

Lenovo IdeaPad

Lenovos förmodligen mest populära produktlinje är Lenovo IdeaPad. Denna kombinerar en kompetent laptop med ett rimligt pris, en skarp skärm liksom en tidlös design. Välj en Lenovo IdeaPad som har den konfigurering som du behöver, såsom förslagsvis 6 GB RAM och Intel HD-grafik, liksom en snabb Intel Core i5-processor.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 60 produkter