Filtrera med

Pris
249 kr 999 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Bluetooth tangentbord

Ett bluetooth tangentbord har många fördelar. Först och främst så är de helt trådlösa och kan därmed användas var som helst utan trassel. Detta kan vara en stor fördel om man använder sin dator från soffan, som mediaenhet eller byter plats väldigt ofta.
Eftersom bluetooth är ett standardiserad trådlöst kommunikationsprotokoll så fungerar det oavsett vilken dator man har, och oavsett vilket operativsystem man använder. Till skillnad från många övriga trådlösa produkter är man garanterad kompatibilitet. Det finns ingen anledning att oroa sig för huruvida tangentbordet passar ihop med Mac, Windows eller andra system. Allt fungerar. En stor fördel, som sällan nämns, är att bluetooth tangentbord även fungerar med mobiltelefoner och surfplattor. Såväl Android- som iOS-baserade.

Trådlöst tangentbord

Ett trådlöst tangentbord är helt klart en fördel om man ofta är på resande fot eller föredrar att kunna arbeta där man befinner sig. Genom att sammanlänka dem med valfri enhet kan man arbeta precis där man befinner sig. Eftersom ett trådlöst tangentbord även tar mindre plats så behöver man inte oroa sig över att man kanske inte kommer att kunna arbeta på en begränsad yta.

Bluetooth tangentbord surfplatta

Genom att använda bluetooth tangentbord surfplatta får man möjligheten att jobba eller utföra skolarbete precis där man befinner sig. Allt man behöver göra är att länka ihop bluetooth tangentbord surfplatta så får man plötsligt en fullvärdig arbetsstation. För det är svårt att komma undan att det är skönare med ett riktigt fysiskt tangentbord när man ska skriva större mängder text.

Mini tangentbord

Mini tangentbord är en ganska ny företeelse. Dessa tangentbord är avsevärt mycket mindre än såväl traditionella som övriga trådlösa tangentbord. Med väldigt små dimensioner och funktioner så som ihopfällbarhet tar de verkligen minimalt med plats. Ett mini tangentbord är ett givet inslag i det mobila kontoret. Eller för den som vill kunna skriva längre texter var man än befinner sig.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 5 produkter

Rapoo 8210M trådlöst tangentbord & mus med Multi-Mode (bluetooth + USB)Rapoo 8210M trådlöst tangentbord & mus med Multi-Mode (bluetooth + USB)
  Trådlöst Tangentbord/Mus Set 8210M Multi-Mode med spillsäker design. Växla snabbt mellan flera anslutna enheter med ett...
  - Bluetooth tangentbord
  - Trådlös anslutning
  - Kompakt design
  - Multi-Mode för att växla mellan flera enheter
  - Snygg design i svart och blått
  Rek: 500 kr
  429 krPris
  Logitech MK650 trådlöst tangentbord och mus med Logi Bolt och BluetoothLogitech MK650 trådlöst tangentbord och mus med Logi Bolt och Bluetooth
   Mycket prisvärt set med ett högkvalitativt och bekvämt trådlöst tangentbord och en precis trådlös mus som båda...
   - Bluetooth tangentbord
   - Prisvärt set med mus och tangentbord
   - 5-knappars mus
   - 4000 dpi
   - Anslut trådlöst med Bolt eller Bluetooth
   Rek: 1 200 kr
   999 krPris