Filtrera med

Pris
329 kr 599 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Bluetooth tangentbord

Ett bluetooth tangentbord har många fördelar. Först och främst så är de helt trådlösa och kan därmed användas var som helst utan trassel. Detta kan vara en stor fördel om man använder sin dator från soffan, som mediaenhet eller byter plats väldigt ofta.
Eftersom bluetooth är ett standardiserad trådlöst kommunikationsprotokoll så fungerar det oavsett vilken dator man har, och oavsett vilket operativsystem man använder. Till skillnad från många övriga trådlösa produkter är man garanterad kompatibilitet. Det finns ingen anledning att oroa sig för huruvida tangentbordet passar ihop med Mac, Windows eller andra system. Allt fungerar. En stor fördel, som sällan nämns, är att bluetooth tangentbord även fungerar med mobiltelefoner och surfplattor. Såväl Android- som iOS-baserade.

Trådlöst tangentbord

Ett trådlöst tangentbord är helt klart en fördel om man ofta är på resande fot eller föredrar att kunna arbeta där man befinner sig. Genom att sammanlänka dem med valfri enhet kan man arbeta precis där man befinner sig. Eftersom ett trådlöst tangentbord även tar mindre plats så behöver man inte oroa sig över att man kanske inte kommer att kunna arbeta på en begränsad yta.

Bluetooth tangentbord surfplatta

Genom att använda bluetooth tangentbord surfplatta får man möjligheten att jobba eller utföra skolarbete precis där man befinner sig. Allt man behöver göra är att länka ihop bluetooth tangentbord surfplatta så får man plötsligt en fullvärdig arbetsstation. För det är svårt att komma undan att det är skönare med ett riktigt fysiskt tangentbord när man ska skriva större mängder text.

Mini tangentbord

Mini tangentbord är en ganska ny företeelse. Dessa tangentbord är avsevärt mycket mindre än såväl traditionella som övriga trådlösa tangentbord. Med väldigt små dimensioner och funktioner så som ihopfällbarhet tar de verkligen minimalt med plats. Ett mini tangentbord är ett givet inslag i det mobila kontoret. Eller för den som vill kunna skriva längre texter var man än befinner sig.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

Deltaco TB-902 trådlöst tangentbord med laddningsbart batteri (Bluetooth & USB)Deltaco TB-902 trådlöst tangentbord med laddningsbart batteri (Bluetooth & USB)
  Tyst och smidigt trådlöst tangentbord från Deltaco med ett inbyggt uppladdningsbart batteri som klarar upp till 160...
  - Bluetooth tangentbord
  - Trådlöst via USB-mottagare eller Bluetooth
  - Tysta tangenter med lågprofilssaxbrytare
  - Laddningsbart batteri
  - För Windows och Mac
  Rek: 400 kr
  329 krPris