Filtrera med

Pris
179 kr 299 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Radio & Stereo

Tillgång till en radio eller en stereo är kanske något som många av oss tar för givet. Det är nog inte förrän man står inför beslutet att köpa en ny som man inser hur viktiga de faktiskt är. På ett praktiskt sätt fyller de våra hem med ljud och gör att våra vardagssysslor känns mindre tidskrävande. På senare tid har tekniken kring radio och stereo utvecklats i rask takt. Det är inte ovanligt att dessa apparater nu för tiden stödjer MP3 via USB eller SD-kort och såväl kassetter som CD-skivor. De har verkligen blivit multifunktionella enheter. Oavsett om du vill spela dina gamla vinylskivor eller strömma från din smartphone.

FM-radio och klockradio

Att ha en klockradio eller FM-radio är ibland en nödvändighet. De gånger man inte kommer upp i tid blir följderna ibland oväntat katastrofala. Se till att vakna i rätt tid med en klockradio. Och att ha tillgång till en FM-radio är inte sällan ett praktiskt komplement till stressiga TV-sändningar. Ta del av nyheter och musik i maklig takt.

Stereoanläggning

Fördelen med en stereoanläggning är att den samlar alla funktioner på ett och samma ställe. Och då en modern stereoanläggning stödjer så pass många funktioner kan man vara säker på att det bara är att plugga in sin favoritenhet eller lagringsmedia för att lyssna på det man nu vill. Kombinationen av bra ljud och praktiska funktioner är helt enkelt oslagbar.

CD-spelare

Även om många av oss har börjat lyssna på musik mer eller mindre helt digitalt så är det fortfarande bra att ha en CD-spelare nära till hands. För det är inte ovanligt att vår favoritmusik helt enkelt inte är tillgänglig på de vanligt förekommande tjänsterna för att strömma musik. Och med en CD-spelare är man garanterad musik med bra kvalitet även när internet är nere.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter