Filtrera med

Pris
99 kr 299 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Väggfästen för högtalare och tv

Om man vill ha en riktig filmupplevelse så är väggfästen tv och väggfästen högtalare ofta en nödvändighet. Det gör helt enkelt att ljudet både sprids och fördelas i rummet på ett sätt som endast går att jämföra med en fullvärdiga bioupplevelse. Koncept såsom hemmabio och bioupplevelse i hemmet är faktiskt inte längre några mytiska eller oväntade företeelser. Tvärt om har det blivit fullständigt realistiskt att konstruera en lösning som ger en upplevelse som är likvärdig den man får på bio. Med väggfästen tv och väggfästen högtalare kan man göra så att ljudet blir påtagligt utan att vara i vägen. Smidighet och kvalitet är absolut två förenliga begrepp.

Väggfäste tv

Att göra TV:n tillgänglig med väggfäste tv eller väggfäste tv vridbart är knappast ett problem. Nu för tiden har standarder såsom VESA tagit bort alla bekymmer gällande montering. Flexibla fästen gör även att man kan ha sin TV monterad på ett visst ställe men samtidigt vrida den och justera för bästa möjliga bild. Därför erbjuder väggfäste tv och väggfäste tv vridbart en enkel lösning för hemmet. Erbjud familjen en särskilt unik upplevelse genom att montera fästen som såväl passar de flesta TV-apparater som erbjuder flexibla möjligheter när det kommer till att vinkla TV-apparaten för att uppnå bästa perspektiv.

Väggfäste högtalare

När det kommer till väggfäste högtalare så erbjuder dessa en särskilt unik och praktisk lösning för att kunna uppnå riktigt högkvalitativt ljud utan att det ställer för höga krav på utrymme i hemmet. Intressant nog så kombinerar många moderna högtalare både bra ljud och praktiska monteringsmöjligheter. Med standardiserat väggfäste högtalare så behöver man inte bekymra sig för att den lösning man har valt inte ska vara funktionell eller tidsbeständig. Standardiserade väggfästen garanterar funktionalitet och ger ett unikt bra ljud i hemmet för den som söker efter äkta bioupplevvelse.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter